Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
A minőségi kicsit túlzás, de még elment, viszont semmi innováció nem volt benne. Az üzleti gépek a feature-lista miatt voltak drágán, de hosszú idők óta ez az első, ténylegesen új feature, ha nem számolom a Dell wireless display átlövését egyes Latitude modelleken.
A HP és a Lenovo is belekényelmesedett, de akkor nem értem, miért kurvul ennyire a business ág.
Amúgy igen, a HP zbook van ebben a súlycsoportban, Lenovonál a W, Dellnél meg a Precision, és hirtelen nem is akkora az árkülönbség, ha a hasonló, i7 konfigurációkat nézi az ember.
-
deja vu
addikt
Én is remélem. De ez a Fujitsu még annál is drágább, fél éve megfogdostam egy 8570w-t, de az 500 ezer körüli példány volt, ez meg pár száz ezerrel drágábban kezd. Ennek jóval komolyabbnak kellene lennie. Mondjuk nem tudom, hogy ennek a 850w lesz az ellenfele, vagy a zbook 15. Én inkább az utóbbira tippelnék, nem is tudom lesz-e 850w, lehet a mobile workstation az már a zbook néven fut.
-
-
cadeyrn
aktív tag
Nem azért, de régebben mind az EliteBook ( sőt, HiNote Ultra, Digital korszak, Compaq n széria, stb ), mind a ThinkPad ilyen árban volt... Szó szerint. 2006-7 körül 700-800e Ftnak megfelelő áron futottak a masszívabb darabog, 8510w teteje pl, ami, figyelembe véve az inflációt, még több volt akkor.
A minőség rovására ment lejjebb a cimkén levő szám HPnél, Lenovonál is, talán a Dell nem változott sokat. ( értsd: még mindig nem az igazi )
-
atti_2010
nagyúr
A módszer egyébként meglehetősen egyszerű, a vénában áramló, széndioxidban gazdag hemoglobin elnyeli az PalmSecure által kibocsátott infrasugarakat, a speciális szenzor pedig ez alapján már képes megalkotni a profilt a vénahálózat alapján, mely innentől fogva ugyanúgy használható azonosításra, mint az ujjlenyomat.
Ezen infók alapján nem hiszem hogy a levágott kézben még áramlik valami, sőt a vénákból is kifolyik a ver így szerintem nem működik, de miért nem egyszerűbb leütni valakit és odatenni a kezét, ja így betegebb a gondolat???
-
The New Elitebook?
Ez pofás lett, az Elitebook meg elgagyisodott...
-
orbano
félisten
mondjuk frappáns lett volna az egérbe, vagy a billentyűzetbe beépíteni...
-
MLaca
őstag
mikor lesz már végre vérmintás login? meg kell bökjed, vagy vágnod magad, hogy bejelentkezhess, és ha nem volt tuti a minta, akkor egyre többet kérne: elsőre egy csepp vér, másodikra egy milliliter, utána már egy deci
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jósolni is tud a tenyermből? Ha igen veszek egyet.

-
cadeyrn
aktív tag
Ilyen innovációkat várnék az új ThinkPadektől is, nem azt a szégyenfoltot, ami megjelent.

-
atti_2010
nagyúr
Ez a vénás azonosító nem úgy volt hogy Magyar találmány és még fejlesztés alatt áll?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak jól emlékeztem.