- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Nekem az az egyik gondom vele, hogy amennyiben Kaspersky Internet Security védelemről visszaállok Windows Defender + Windows tűzfal duóra, akkor az Edge az a böngésző, amely leginkább védett PC-n. Na most én táblagépet is használok amely mindig androidos darab, Edge meg nincs Androidra. Ott csak Chrome-ból használok, és mert fontos számomra a szinkron, ezért PC-n is maradok a Chrome-nál.
Az eléggé egyxértelmű, hogy a fő riválist lehetetlenséggel határos még megközelítenie is úgy, hogy még a Chrome elérhető Windows mellett Androidra, Linuxra, addig az Edge csak Windowsra. Az már csak hab a tortán, hogy 2 év alatt nem sikerült olyan szintre felhozni tudásban ezt a böngészőt, hogy Kaspersky , Norton stb beépülő legyen alá. A kiegészítők száma is megmosolyogtató ...
-
Lacc
aktív tag
Még nem teljesen világos, hogy mitől szar.
Régen én is azt mondtam rá, hogy nem jó, de mivel .Net fejlesztőként tevékenykedek, és a cég .Net mániás (más erősebb, trágár szót használnék ide), ilyen esetben egész jó az Edge, szuperül tudja kezelni a céges Outlook-ot és a többi céges dolgot.
Egyik fórumtárs írta, hogy 2GB-nál használhatóbb, mint a Chrome, és tapasztalatból mondom, hogy egyet értek. Sőt azzal is, hogy jobb a Touch API-ja, mint a Chromenak, gyakorlatban és fejlesztés alatt is tapasztaltam.
Edge szerintem másra való, mint a chrome, tabletnél direkt a windows alapút keresem, mert használható ez a böngésző. Ettől függetlenül PC-n ez az elsődleges böngészőm, ám Androidon a FireFox.
Akinek tényleg csak egy böngésző kell, annak jó választás, sőt még PDF olvasónak is. A többi is tud ilyet, de ez olyan könnyed számomra. Én kiegészítő böngészőnek használom, szoktam Google Docs-ban szerkeszteni és van amikor másolok, de úgy akarom, hogy ne tartsa meg másolt szöveg formátumát, akkor az Edge jobb választás. Chrome valamiért a tab-okat megtartja a szövegnél, a firefox alatt folyton akadozik az oldal, Edge alatt meg csak műkődik.Egy nagy hátránya van, hogy hiába, hogy keveset használom, mégis rengeteg cache adatot tárol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest