- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
modulus
aktív tag
Mai gyerekek is csodálkozva néznek a szalagos kazettára, meg a floppy lemezre.
Én nem teljesen érzésre sportolok, de nagyjából igen. Tudatos, tervezett edzések nevezném inkább. Térképet előzetesen megnézve tudom mi hol, hány méterre van, tudom merre vagyok, mi van körülöttem, merre vannak a égtájak. Versenyen is pontosan tudni illik ezeket fejből. Számozott pályán, akár úszómedencében meg egyértelmű.
Nagyjából be tudom lőni magamtól hogy mennyi a pulzusom (egy szűk intervallumon). Egyébként megtanultuk kontrollálni is, például tudatosan levinni 60-ra vagy az alá, persze ehhez idő kell mire lecsökken. Lövészetnél fontos a kontroll a pontosság miatt, +a két dobbanás közötti elsütés.
Nem mintha egy amatőr sportolónak bármi szüksége is lenne ezekre, félprofi, profi kategóriában se használunk semmi kütyüt, 1 normális karórán kívül, csak amíg a szakorvos diagnosztizál pár hetente.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest