Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.CS.
senior tag
nem csak a made in eu a gond.inkább a hungary.mert az eu-s pénz rosszabb helyre megy mint a kínai.kína forgat európába,de van egy faj(sokak szerint vallási csoport)akik nem forgatnak vissza semmit,csak zsebre teszik.magyar terméket pedig elég nehéz vásárolni mivel már az orion is kínában gyártat!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nekem nem. Arról a "termékcsoportról" is meg van a magánvéleményem ami most itt mellékes, de a lényeg hogy én (és kisebb környezetem) elvből nem vásárolok olyan cuccokat amiket Kínában gyártottak.
Nem azért mert nem szertejük a kis kínaiakat hanem azért mert minden egyes kínai eredetű cucc megvásárlásával az európai emberek zsebéből veszik ki a pénzt azáltal hogy lassan már nem lesz szükség itt senkinek a munkájára, így fizetést sem lesz miből osztani senkinek sem, mivel bevétel sem lesz ha így haladunk.
És itt nem csak a Nokia-ról beszélek, vagy a Philips-ről vagy a Flextronics-ról vagy GE-ről vagy bármely elektronikai vállalatról mert szinte minden ipari szektorban kis-közép-nagyvállalati szegmensben mindenhol ugyanaz a probléma forrása, azaz a folyamatosan növekvő kínai árúdömping.
Persze mondhatjuk azt hogy van néhány ember aki elvből Made in EU cuccokat vásárol (pl. én), a nagy többség meg tesz rá ("megveszi ami kell 'oszt 'jóvan az alapon"), de ugye ha mindenkinek mellékes lenne ez az apró "attribútum" az adott termék adatlapján akkor már régen sokkal rosszabb lenne itt mindenkinek.Jól tudom ez most egy kicsit demagóg gondolatmenet volt, de mivel Te kérdezted ezért én nagyvonalakban leírtam a véleményemet a témáról válaszként.
-
mrhitoshi
veterán
Nem fog összejönni nekik. A fiatalok körében, akkor az Apple hype, hogy a jó Isten se tud az Applel versenyezni.

-
lcee79
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Én minőségre gondoltam
Minden telefonban egy gyenge kis vacak kamera van akárhány megapixel isOlyan gyenge fényképezőgép nincs a piacon amit egy telefon is felülmúlna...
Egy 70-80 ezer forintos fényképezőgép pl Panasonic FZ38 szintjét pedig az elkövetkező pár évben sem fogják elérni, feljebb már nem is megyek...Szóval nekem van 8Mpixel fényképező E6-osomban
kb 3x használtam próbálgatásra... Azért nem viszem vissza a telefont mert a fényképezési tulajdonságai nem érik el a Canon EOS-1-es szintjét
(#13) VD: "Azért a korosodó apuk még mindig jól elvannak az E darabokkal. " nekem E6 van és nem vagyok korosodó apu.... Igaz nem 20 éves vagyok, de 30

És annak ellenére vettem hogy próbálgattam androidos htc-ket, samsungokat, volt windows 6.5 HTC HD2, és ezek után mégis E6 mellett döntöttem.
2 hónap alatt sosem fagyott le, sosem kevert nekem semmit mint androidék a full érintővel, és 5 (azaz öt) napig bírja az akku, és mellesleg 325 PPI-s a pixelsűrűsége, akár az iPhone4-nek, processzoron kívül pedig a technikai paraméterei fejlettebbek mint a többieknek, vagy minimum olyan fejlett....
n-es wi-fi, 8GB belső memo, 720p video felvétel stb stb... -
anubys1984
aktív tag
A csaj azzal a rózsaszín förmedvénnyel a kezében ijesztgetni akar?
-
V.T.CS.
senior tag
jogos
-
Stimpy001
aktív tag
Én fiatal vagyok, de a képen látható 2 csipaszemű Nokiákkal a kezükben valahogy nem ébresztett bennem vágyat hogy rohanjak venni egyet...

-
V.T.CS.
senior tag
24 évesen még fiatalnak számítok?nem tudom elképzelni hogy ne nokiám legyen,pedig volt már mindenem.akinek megbízható telefon kell telefonálásra az nokiát vesz ha öreg ha fiatal. már ha nem eszi meg az almás meg egyébb marketing maszlagot.
-
Hunter2
addikt
inkább a telefon fejlesztésekre fókuszáljon.

-
törölt tag
Szexi bikinis sunákat a reklámokba! Az se baj, ha csak a rezgőmotor használatára fektetik a hangsúlyt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bok92
addikt
Ki akar Nokiát venni...A csitrik is már iphone-nal rohangálnak
-
Csak ez a "fókuszálás" nehogy a Made in China Nokia telefonok előretörésével járjon.
Az EDOF kameráról meg annyit, hogy véleményem szerint a 200€ alatti árszegmensű telefonokban még elmegy, de afölött már tényleg nem kellene alkalmazni.
-
Dr.Anonymus
addikt
csak nekem fura, hogy minden nokiás cikk jövő időt használ?

ezt "fog", azt "fog" csinálni a nokia![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó lenne ha jelenben is történnének dolgok...
-
lcee79
addikt
Nekem E6 van
nem tudom megmondani hogy ez miért ekkora hátrány az EDOF...Nem lehet makrózni... (meg egyik telefonnal sem, erre van fényképező)
De ha vmi mozgó embert/tárgyat hirtelen le akar kapni az ember, akkor éles lesz a kép, nem egy elmosódott maszat mint a lassú autófokúszós gépeknél...
-
Fancy-boy
addikt
EDOF kamerával nehezen fog fókuszálni a Nokia.

Inkább a jó/egyedi kinézetű és autofocus kamerával ellátott modellekre fókuszáljon.
-
VD
őstag
Végülis, a csecsemőnek minden vicc új!
-
madstunt
addikt
micsoda ganyé népség

-
leslieke
Jómunkásember
Brit tudósok segítségével felismerték a nyilvánvalót, hogy kikre kell fókuszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- LEGO klub
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- További aktív témák...
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hozhatja a rózsszin izéjét is!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)