- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz #79335424 #59 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy te ilyen vagy, csak azt cáfoltam, hogy a motor nagy hangja biztosan javít a testi épségen.
Nem a tiéden, hanem a motorosokén általában.
Azért gondolom így, mert rendszeresen tapasztalom, hogy akinak hangos a motorja (vagy autója, tök mindegy), az él is a lehetőséggel, és odadörrent, amikor úgy látja jónak.Nyilván vannak Hozzád hasonlóan visszafogott motorosok, de az én tapasztalatom szerint erősen kisebbségben vannak az ilyenek (mármint azok között, akiknak nagy hangú a motorja).
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz #79335424 #56 üzenetére
Pár éve a 13. kerületben egy kerítésvas repült a folyton ott recsegtető vagánygyerek első küllői közé.
Nem lett nagy baja, csak zúzódásai lettek, de lehetett volna nagyobb gond is, ha pl. eltalál egy járdaszegélyt a feje.
Szóval a nép hergelése nem biztos, hogy javít az ember egészségi állapotán.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Tikakukac
titán
válasz #79335424 #56 üzenetére
muszáj
Továbbá nem muszáj bömböltetni, de azért valahogy mégis sikerült vagy rotyogtatni vagy bubogtatni azt a sok vackot, esetleg kihúzatni, just for fun.
Az, hogy te mit szarsz le meg engem nem érdekel. Van egy törvény ami rád is vonatkozik. Én meg ilyen alapon a magántulajdont szarom le és felgyújtom a mocikát. Ha anarchia kell akkor keresd máshol, mikor mindenki azt hiszi rá nem vonatkoznak a szabályok na abból van a kaotikus állapot, lásd pl. ezt.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz #79335424 #49 üzenetére
Egyet kell értenem, mindenki rakjon sugárhajtóművet a vasra. Imádom a hatalmas hurkatöltős mocikat és kocsikat hallgatni 0-24, biztosan életet ment, de azt mondom bízzuk a természetes szelekcióra ezt. A sok hangos hulladékot meg remélem kiveri lassan a KPM a fenébe és romra bírságolja mindet, mert tartom magam ahhoz, hogy 14 óra munka után csak aludnék nem hallgatnám más kisebbségi komplexusát.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
irgum
addikt
válasz #79335424 #44 üzenetére
Nem tudsz bluetoothon fájlt küldeni? Vagy mi a probléma?
Szép a felület, ezért nem akarom állandóan lecserélni. Nem úgy a droidosok, akik még torrentezni is tudnak a telefonjukkal! Nekem nem hiányzik az iOS-ból semmi, eddig nem ütköztem akadályba, vagy bármibe.
Szerintem az Apple ügyesen törekszik a tökéletességre, így bár nyilván soha nem lesz az, de közelebb áll hozzá, mint az android.
Ugye nem kell mondani ez "enyém vélemény" ezért ne kezdjük megpróbálni egymást bármiről meggyőzni! -
irgum
addikt
válasz #79335424 #42 üzenetére
Az applénél nem hülyék dolgoznak. Amíg nem bolondbiztos a sofőr nélkül száguldó gépsárkány, addig halogatják a piacra dobását. A 4-es metrón is úgy járnak a szerelvények, mégse fossa össze magát senki ha utazik vele. Idővel lehet csak autónál ilyesmit alkalmazni.
De én azt mondom olyan, hogy akár aludhatunk is a volánnál viccnek is rossz és aki ilyenbe hisz, az higgyen inkább csak az ufóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest