- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Nemrég láttam egy fejlesztés alatt levő autós játékot, kinézetre már rámondható volt, hogy egy jó pc-s grafikát megüt, viszont 30fps-el ment. Lehet levonni a konzekvenciát... (max butítani fognak a grafikán mire koijön, hogy éppen elvigye 60-on)
Nekem ilyen "nextgen" köszi, de nem kő
Ugyanez a válasz RECSKA hurráoptimizmusának is. Az APU zsákutca, már mondtam többször, egy idő után már nem tud gyorsulni tovább. (elég közeli ez az idő, már most látszik, hogy amd nem tud 4 erősebb magnál többet beléjük pakolni) -
Ps4 es xbox1 fejlettebb mint egy 500w-ot fogyaszto gep. Ha ezt kiaknazzak majd a next-gen motorok ( nem, nem a mostaniak, azok meg brute force-vol oldanak meg szinte mindent ), szebb is lesz...
Az apue a jovo. Meg 2-3 ev, es kiderul, de pl jol mutatja, hogy az i7 cpu mennyit gyorsult 4 ev alatt? 10-15%-ot? Es az apu-k mennyit gyorsultak?
50-70%?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest