Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Láttál te már valaha BB-telefont
? Ha érdekel, miben különbözik a BB, a Mobilarénán volt róla nagyon jó kis cikk.Gondolom nem kevés pénzt spórolnak meg, ha nem kell 15.000 telefon után a BB díjcsomagot fizetni.
A Dell telefonja tényleg nem pici, egy nő kezében elég érdekesen nézhet ki. -
válasz
solanthugor
üzenetére
Szerencsére nagyvállalati környezetben nem egészen így működnek a dolgok: meghatározott oprendszerű készülékek (sok helyen pl. adatbiztonság miatt Android kiesik), és te kapod a cégtől. Legfeljebb az előre meghatározott X készülékből te választhatsz jobb esetben.
-
hemaka
nagyúr
Nílván hülyeén jönne ki a dolog, ha Dell telefon helyett BB-kel szaladgálnának az alkalmazottak. Ha már gyártanak X db-ot, semmivel nem tart többet kipréselni az összeszerelőkből.
A kidobott BB boldokat szivesen átveszem 500Ft-ért.
-
dawheeler
tag
"BlackBerry biztonságosabb". Mégis mitől? Mert nem menti le az emaileket? Amit fel akarnak törni azt bizony fel fogják törni. A mai telefonok világában szerintem elég elcsépelt az a szöveg, hogy a blackberry üzleti telefon.
BlackBerry inkább egy süllyedő hajó jelen pillanatban. Az új telefonjaival remélem azért még felveszi a versenyt, de nem hiszem, hogy van annyi tartalékuk, mint a nokiának, hogy ennyi bukták kibírjanak.
-
solanthugor
aktív tag
Üzleti felhasználásban a BB-k jobbak ha arról van szó. Részemről viszont szerintem had döntse el ki mit akar használni, bár nyilvánvaló ha én dell-nél dolgoznék akkor valószínű dell-em lenne. Mondjuk ez a Venue pro nem egy kis darab, nem biztos hogy sok embernek bejön ez a méret, azért a bb-k valamivel kissebbek, egynémelyik.
-
gzbotii
nagyúr
Az biztos, h kulso kinezetre a venue pro szebb, meg multimediaban is jobb, de szerintem nem ez volt a fo szempont a levaltasnal
Bar en orulok neki
Gondolom azert az almasoknal sem dijaznak, ha az ember egy Motorola Fire-el v epp egy Samsung Intercept telefonnal rohangalna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Azért nem feltétlenül lehet összehasonlítani a két eszközt biztonság vagy éppen üzleti felhasználás szempontjából. Gondolom vannak olyanok, akiktől elvárt, hogy a saját márkájú telefonnal rohangáljon, de én a középvezetők helyében maradnék a BB-nél (WP7 tulajként is).

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Ha érdekel, miben különbözik a BB, a Mobilarénán volt róla nagyon jó kis cikk.

Bar en orulok neki