Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Okosóra és okoskiegészítő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Fotók, videók mobillal

Új hozzászólás Aktív témák
- 

hoffman_
nagyúr
Az én DDR2-őmet már láttam 4-4-4-12őn 1000-et és 5-5-5-15ön 1200őt menni, de nem itthon, szóval nem tudom, kérdés, hogy mennyire hiteles. De 5-5-515 és 1000mhz nekem is lazán ment, a többi meg inkább a lap+proci hibája volt.
Úgyhogy ezek alapján nem nagyon érik a babér a DDR3-omnak. Azt nem értem, hogy hol van az, amikre olyan nagy volt a mellény anno. Nem kell drasztikus sebességnövekedés, de azért ez így kutyafüle, pláne a horribilis árak mellett.
A Geil még talán megérné 30k alatt, de ha azt vesszük, hogy DDR2 sebességben nincs eltiporva, árban meg aláz, akkor ez így karcsú. Hajrá DDR3, én örülnék valami harapósnak.
(Nomeg, nekem is Mushkin, G.Skill és Corsair a kedvencem...)
Apropó, A-Datáról miért nem hallok semmit? Annyira eltűnt, hogy itt PH!-n nincs róla semmi, pedig anno azért mutatott fel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Nintendo Switch
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - iPhone topik
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
 - FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
 - Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
 - MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő