Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Az én DDR2-őmet már láttam 4-4-4-12őn 1000-et és 5-5-5-15ön 1200őt menni, de nem itthon, szóval nem tudom, kérdés, hogy mennyire hiteles. De 5-5-515 és 1000mhz nekem is lazán ment, a többi meg inkább a lap+proci hibája volt.
Úgyhogy ezek alapján nem nagyon érik a babér a DDR3-omnak. Azt nem értem, hogy hol van az, amikre olyan nagy volt a mellény anno. Nem kell drasztikus sebességnövekedés, de azért ez így kutyafüle, pláne a horribilis árak mellett.
A Geil még talán megérné 30k alatt, de ha azt vesszük, hogy DDR2 sebességben nincs eltiporva, árban meg aláz, akkor ez így karcsú. Hajrá DDR3, én örülnék valami harapósnak.
(Nomeg, nekem is Mushkin, G.Skill és Corsair a kedvencem...)
Apropó, A-Datáról miért nem hallok semmit? Annyira eltűnt, hogy itt PH!-n nincs róla semmi, pedig anno azért mutatott fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 2042
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Bundle topik
- További aktív témák...
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest