- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Grat szép teszt!
Pár éve foglalkoztam legutoljára DDR2 Noti rammal... most építek Phenom II X4 konfigot, és kicsit mellbevágtak az árak
Sajnos egyelőre csak egy single 2 gigásra van zs-m, és majd pár hónapra rá veszek hozzá ugyanolyan párt. (...vagy így nem éri meg?)
Minden technikai sallangtól mentesen, szerintetek "gyakorlatban" mekkora a különbség egy
10K-s hűtőborda nélküli 1333-as Kingmax,
15-16K körüli (itt felsorolt) 1600-as bordásramok között?
Phenom II X4 955 + HD 5850 + SSD mellé lennének....Szigorúan nem vagyok FPS mókus, 40-50 FPS nekem bőven elég, tuningolni sem szeretnék csak a max stabilitás számít. Még hol lenne fontos talán? Filmvágásnál is inkább a render, de az proci dolga.
Előre is kösz! Nagyon hálás lennék, mert jól akarok most választani 2 GB-osat, hogy tavasszal majd ugyanolyan feleséget kerítsek neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest