Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Grat szép teszt!
Pár éve foglalkoztam legutoljára DDR2 Noti rammal... most építek Phenom II X4 konfigot, és kicsit mellbevágtak az árak
Sajnos egyelőre csak egy single 2 gigásra van zs-m, és majd pár hónapra rá veszek hozzá ugyanolyan párt. (...vagy így nem éri meg?)
Minden technikai sallangtól mentesen, szerintetek "gyakorlatban" mekkora a különbség egy
10K-s hűtőborda nélküli 1333-as Kingmax,
15-16K körüli (itt felsorolt) 1600-as bordásramok között?
Phenom II X4 955 + HD 5850 + SSD mellé lennének....Szigorúan nem vagyok FPS mókus, 40-50 FPS nekem bőven elég, tuningolni sem szeretnék csak a max stabilitás számít. Még hol lenne fontos talán? Filmvágásnál is inkább a render, de az proci dolga.
Előre is kösz! Nagyon hálás lennék, mert jól akarok most választani 2 GB-osat, hogy tavasszal majd ugyanolyan feleséget kerítsek neki
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Fejhallgatós találkozó
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest