- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szzoo
tag
válasz
electro123 #45 üzenetére
(#45) electro123 Jót nevettem az üzeneteden. Most már legalább értem miért vannak azok a furcsa minták a hátlapon. A futószalagra fröccsöntik rá, ami nyomot hagy
(#47) Peterson_
Nekem sosem volt gondom a frissítésekkel. Annyi esély biztos van arra hogy valami balul üt ki, mint más gyártónál.Az utóbbi időben azt látom, mintha egyre kevesebb Samsung lenne és talán kicsit több Sony, így meglepő hogy ilyen rosszul teljesítenek. A célok nem lehettek reálisak.
Most én is telefon váráslás előtt állok. Ami negatívum most nekem, hogy kevés Magyarországon hivatalosan forgalmazott középkategóriás telefont van a kínálatukban. Van egy Z2 Tabletem, mellé már nem kell egy újabb erőgép, így a Z-k kilőve. Tavalyi modellt nem veszek. M2 is kilőve, mert a páromnak már az van. Így várok még egy kicsit, hogy az árak leszálljanak a középkategóriába, vagy várok sokat míg új telefon lesz elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Apple asztali gépek
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- iPad topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged