Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Igen, én a munkahelyem használok ilyet több géppel is (Dell Venue 11 pro 5130, 7130, 7140). Van 3 tollunk, egy első generációs (fekete) és 2 db v2-es változat (ezüst). Mostanra ebből talán egy működik megbízhatóan, a többit van amikor érzékeli a tablet, van amikor nem. Ilyenkor jön a elem kivétel, meg a rimánkodás, anyázás, a hegy erőteljes kopogtatása a kijelzőhöz, még szerencse, hogy GG
. De új korában sem volt annyira meggyőző a cucc, a kapcsolódással nem volt gond, de a nyomásérzékenység nem igazán működött.
Van HP Elite x2 tabletünk is, ahhoz Wacom toll van, na az jobb. De a Surface 4-em tolla messze a legjobb ezek közül. -
rudi
nagyúr
Ha minden igaz, a Fujitsu Stylistiv R726 is Synaptics tollas. Én nem vagyok egy tollguru, de a Windows böködéséhez kellően jónak találtam, az viszont tény, hogy a rajzolással komolyabban foglalkozó fórumokon általában előnyben részesítik vele szemben a Wacomot és az N-triget is. Persze, urban legendek mindenhol vannak.
-
rudi
nagyúr
Éppen az általad írt feladatra való a Fujitsu variációja a témára, a Stylistic R726, amiről épp most korrektúrázom a cikket. Core i-s, vPróval, szóval számol mint a fene, miközben vállalati környezetbe is szépen be lehet illeszteni. Aktív tollas, korrekt dokkolós, mobilnet modemes és kibír egy munkanapot az akkuja. Nem tökéletes az sem, meg az Asushoz képest drága, de kifejezetten érdekes darab, vállalait irányból nézve szerintem most a legjobb megoldás - bár a hasonló ThinkPadet még nem láttam testközelből.
-
doooo
veterán
Én is ilyesmiket nézegetek már egy ideje, pát hónap múlva aktuális lenne a vétel, de inkább kuporgatok egy Surface-re... ezek a Core M-mel szerelt gépek nem nyertek meg maguknak, a Core i procik sokkal jobbak. Meg lássuk be, a Surface nem csak prociban jobb mint ezek. Esetleg ha addig lesz valamilyen alternatívaként egy Fujitsu, vagy hasonló, és olcsóbb lesz valamennyivel a Pro 4-nél, akkor lehet, hogy arra teszem le a voksom végül, de nem valószínű ilyesmik megjelenése mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest