Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz
#48613632 #215 üzenetére
Igen,kozben neztem hogy is van ez a haz pontosan,de amit elsonek irtam eletkepes megoldasnak tunt kepek alapjan is,foleg hogy az egesz teton ott a ket venti vegig igy nem viheti el a szello a bordarol a meleget zartabb reszre.
Nalam mindig megy jatek kozben az afterburneres riva tunner monitorozas celjabol,igy fejbol tudtam melyik jateknal kb mi az atlag hofok gpu,cpu teren.De jatek utan meg raszoktam nezni max ertekekre is,igy konnyen eszreveheto a megszokottol eltero szam.
-
mihione
őstag
válasz
#48613632 #212 üzenetére
En is csatlakoznek a temahoz,picit mas hardverekkel es mas hutessel de szerintem hasznos.
Nekem egy s340 hazam van (elolap le lett cserelve nyitott foliazott plexire) amin kiserleteztem mivel eredeti felallasban ugye csak elolre lehet 240-es radit tenni,igy eloszor az lett az intake hatul,fent meg az out.Aztan gondoltam nem olyan nyero ez igy hogy a meleget fujatom be a hazba mi lenne ha megforditanam az egeszet,hatul es fent be, elol a radin keresztul ki.Elmeletben jol hangzik am gyakorlatban merhetoen rosszabbak lettek a hofokok,proci es gpu tekinteteben egyarant.Szerintem neked azt kene kiprobalni hogy fent mindenkeppen kifele vigye a levegot,a hatso fujja be es hogy ne dolgozzon ellenkezoleg a tornyon levovel azt is forditsd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest