Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Én nem szoktam szidni egyiket sem, de ugyanúgy nem is istenítem őket!
VISZONT, ami sztem hatalmas különbség a két cég között (és ami miatt a Google számomra sokkal szimpatikusabb), hogy a Google nem perekkel és jogászokkal próbálja elintézni a dolgait... Készítenek egy csomó marha jó szoftvert (vagy megveszik őket, pl youtube, picasa), és azt próbálják felfuttatni, ha pedig bebukják (pl wave), akkor hagyják a francba, és továbblépnek. Ha valami sikeres, akkor azt pedig ezerrel fejlesztik és nyomatják az emberek arcába... És mindezt általában ingyen (persze semmi sincs ingyen, de a pofádba nyomott reklámokkal meg lehet barátkozni)... A Microsoft (de ide tartozik még nagyon sok másik cég is, pl Apple) teljesen más úton halad, ami számomra sokkal kevésbé szimpatikus!
Szumma: Minden vállalatnak a profit az első, csak vannak szimpatikusabb módszerek, és kevésbé szimpatikusak!Szubjektív véleményemet olvasták, béke és szeretet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest