Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Én láttam élőben, de akkor is pontosan tudtam ,hogy nem hologrammról beszélünk. Nem vagyok tudós, csak mivel a műsorvezető faszi elmondta, hogyan működik a dolog, így tök egyértelmű volt, hiszen semmit nem mondott arról, hogy oda lenne vetítve a kép, csak a "beamed into the studio", vagy hasonló, kifejezést ismételgette félig mókás hangnemben.
Én is tudós lennék?
-
ddekany
veterán
Na ja... Tovább növelhetnék a nézettséget, ha pl. olyan híreket adnának, hogy egy óriási tengeri szörny, ami a Földközi Ócánból jött ki megtámadtra Budapestországot... muthatnak róla fasza CG-s "felvételeket". Úgyis csak a lakosság 1% fog rájönni, hogy ez kamu, a nézettség viszont 10%-al nőne arra napra. Hm... tiszta jó... miért is ne?
-
ddekany
veterán
Na de itt az a gáz, hogy a bemondó eljátszotta, hogy ő is ott látja a másikat (a hologramot)... dicsérte ott, hogy milyen dögös hologram, meg csodás új technológia, stb, de közben ha jól gondolom nem látott ez ég egy világon semmit, hanem a levegőt nézte csak. Vannak még maradi emberek, akik zokon veszik az efféle gátlástalan hazudozást.
-
juliabrilke
veterán
Ilyenkor szokott még előkerülni egy volt munkatárs aki kitálal vagy egy "kiszivárogtatott információ"!
-
Rez_Grof
őstag
Panem et circenses
[
What we call the news] -
v.tom
őstag
Nem hinném, hogy bárkit érdekelni fog a szakértőkön kívül, hogy nem azt látták, amit a CNN állított. A többséget csak a látvábny érdekli, nem a kivitelezés mikéntje. Szerintem persze.
-
WonderCSabo
félisten
Ha kiderül, hogy nem hologram, abból nagy botrány lesz. Ha egy technológiai kérdésben is hazudnak hogy jobb fényben tűnjenek fel, mi lehet az egyéb kérdésekkel?
-
BloodRay
veterán
Ez elég égő kedves CNN...
-
PeppErKorN
tag
Kedves CNN, szabad ilyet csinálni? Az rendben van, hogy a széles közönség számára tök mindegy, hogy az a „hologram” hogyan és hol jön létre. Tesznek rá, hogy ez technológiai csoda, vagy csak ügyes informatikai szemfényvesztés. A lényeg, hogy olyan Leia hercegnős legyen, valamivel kevesebb zajjal.
Egy kicsit eltaktikázták magukat, amennyiben nem tételezték fel, hogy ezt szakemberek, fizikusok is látni fogják, akik az információs forradalom korában just-in-time hallatják a hangjukat. Csak nem biztos, hogy elég messzire száll az a hang, mert IT profilú orgánumokat az átlag közönség nem kísér figyelemmel.
Kíváncsian várom a fejleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged