- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Aktív témák
-
Tetsuo
őstag
válasz
hallador #238 üzenetére
Azt nem mondom, hogy pl. ők a magyar érdeket képviselték, de annak érdekében lavírozhattak, esetleges rossz döntéseket hozva, most nem részletzném (eleve Sztánlint idéző törvény béklyózza a szólás szabadságát etekintetben), de valószínűleg fordítva látnánk a pozitívumokat és a negatívumokat, mindenestre azóta ezeknél csak rosszabb a helyzet.
-
Tetsuo
őstag
A legfőbb érved a nagyon bénán szarkasztikus szoci nosztalgia mellett, mindig személyeskedés.
Vitapartnerednek teljesen igaza van (már megint): a távol-keletiek biorobotok. Senki nem dolgozik náluk többet vagy gyorsabban.
Erre te: na de nézd meg az átnevelőtáborokat és ne mondj ellent, mert voltam Japánban.
LoL -
janeszgol
félisten
Én dél-koreai cégnél dolgoztam. Látom nem megy át, most nem tudom, hogy az internetnek, vagy a nyakad sávszélessége kevés, de elmondom:
Arra reflektáltam, hogy az ázsiaiaknál jellemzően a munka, a tárgy az első. Az ember pedig háttérbe szorul. Ez ennyire bonyolult Hallador elvtárs?
Szóval gondolom az lehet a baj, hogy régebben beszóltam neked, amit nagyon a szívedre vettél, és most bosszút állsz. Mivel a hozzászólásaidnak se füle, se farka. Ez inkább érzelmi alapon lehet. Most a másik lehetőséget nem írom le, nem akarok személyeskedni Hallador elvárs.
-
janeszgol
félisten
Miért te megjártad a tábort? Nem, csak a neten okoskodsz. Azt gondolod ezzel a szöveggel megmentetted a világot? Nem. Szóval leveheted a supermanes pizsit. Tudod hogy nevezik azt, amit te csinálsz? Képmutatás.
Ha tudnál olvasni láthattad volna, hogy én a munkához való hozzáállásról írtam. Semmi többröl. Te jöttél nekem a táborokkal, majd Rákosival (ez gondolom már bindelve van valamelyik gombra neked).
Aktív témák
ma A brit távközlési vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a kínai Huawei technológiai óriáscégtől berendezéseket a nagy-britanniai 5G mobilhálózat kiépítéséhez.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest