- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Huh ne is mondd, én is most láttam Passportot, annyiért szinte tényleg ingyen van.
Nálunk lassan két hónapja van egy Os10-es készülék, nem bántam meg hogy ezt választottukFacebookkal való szakításhoz szerintem mindkét fél kellett, valamin nagyon nem tudtak megegyezni, de ezt úgy sem fogjuk megtudni soha.
-
pit stop
addikt
válasz
hyperspace #4 üzenetére
BB OS-t is fejlesztik, jönnek rá kisebb frissítések. Van a családban új rendszerű BB, de tulaj nem használja szerencsére fb-t.
(#8) leslie23 : HUB-ba nem ugrik fel. Integrációja is teljesen megszűnt.
Mennyire működik amúgy nem tudom, mert mint írtam ami van háznál annál nincs kihasználva fb. Vegyeseket olvastam róla. De hivatalos LinkedIn programból kiindulva nem mutatnék felé nagy bizalmat. -
pit stop
addikt
Passport már elég korekt áron van. Ha fbvel nem szakítanak még lehetőségek között tartanám
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest