- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Szíved joga.
Nem mondom azt, hogy nem volt valamiféle probléma mindkét lapnál a csatlakozóval, ezt innét nem tudom megítélni. Csak azt mondom, hogy az ilyesmi nem a márka függése (mondom én aki 15 éve nem vett NV kártyát mert akkor kifogtam egy hibásat), a recsegés pedig általában a deszkától független.
-
-
-
jedis
senior tag
Nem olyan roszak ezek Biostar lapok.Vannak ismerőseim, kiknek ilyen márkájú japjaik vannak, de egyik sem panaszkodik rájuk. Nekem meg pl. az első P1-es lapom Aristo volt.
Az is kiszolgálta szépen az idejét. Utána meg csak Abit, amíg volt. Akkor az volt a csúcs "lehetőségek" terén.
-
Sirus86
aktív tag
Tökéletes budget lap! Nagyapám 84 évesen 3D-s logikai játékokkal játszik, facezik, netezik ezerrel. Viszont az ezer éves ps2-es billentyűjéről nem hajlandó lemondani (jogosan, hiszen mechanikus és kényelmes), ezért ez a lap tökéletes APU-s megoldásokra. Ide nem kell tuning, meg csoda, hanem stabil működés évekre.
-
Darmol
senior tag
-
-
-
Kansas
addikt
Azért az vicces, hogy úgy emelitek ki, hogy "tajvani multi", mintha az összes többi nagyobb alaplapgyártó(ASUS, ASRock, Gigabyte, MSI) nem szintén tajvani lenne... talán az NZXT meg a Supermicro nem oda valósi csak.
-
Alap gép építéséhez tökéletes így első körben
Igazából minden adott egy kompakt gép megépítéséhez szerintem.
NEm csak a fenevad tuningvilág létezik
-
LGG555
aktív tag
Annyira fapados hogy már ha ránézek is szálka megy a fenekembe.
-
Televan74
nagyúr
Van még bőven B450,még évekig velünk marad! Olcsóbb mint a B550. Funkcióját ellátja, már ha valaki nem maximalista. Ahogy a cikk mondja, átlagos játékos lapnak még évekig elég lehet egy 3600 -al.
-
mad823
őstag
Furcsa egy állat lett, na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest