- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
hegegabi80 #44 üzenetére
Most éppen nem használok, bár az Athlon XP-s konfigurációm "felélesztésén" erősen tanakodom; retro célokra tökéletes volna, és abban bizony van floppy meghajtó.
Egy jó kis 360 Watt-os, kb. 80 órát futott FSP tápegység táplálja. Éppen azt megelőzően vettem bele a régi DTK tápegységem nyugdíjazása okán, hogy az alaplapi ISA csatornák és a vezérlő teljesen elromlott. Ezért aztán akkor, immár közel 8 éve nyugdíjaztam a gépet. Nem vásároltam hozzá még másik alaplapot. (És hát ugyebár vettem egy Core i5 processzorra épülő számítógépet, amit most is használok, így nem volt szükség a régi gépre.)
Egyéhként az optikai meghajtóra céloztam fentebb. Messze nem "Ördögtől való dolog" használni még ilyen eszközt.
Az én gépemben egy DVD író és egy BD író is van. Archiválásra tökéletes eszközök. Nem örülnék, ha a jövőben nem lehetne használni őket.
-
Piftuka
veterán
válasz
hegegabi80 #30 üzenetére
"Már épp ideje volt, ez már még annyira se kell, mint az odd hely a gépházon. "]
Hogy micsoda?
Távozz hitetlen lélek!
-
Piftuka
veterán
"Én most vettem két Seasonicot (SII 520) a gyerekeimnek, [..]"
No, igen!
Tudom, hogy a pénz "nagy úr", ráadásul a 400 Watt-os modell esetében nyilván éppen a kispénzű vásárlókat célozzák meg, de továbbolvasva az itteni hozzászólásokat azt kell mondjam, nem tudok indokot egy HEC belsős "Be Quiet!" tápegység megvásárlására, amikor "Seasonic S12" is kapható ugyanannyi pénzért.
Nem egy ligában játszik a két termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Robogó, kismotor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest