- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
szupermacs #48 üzenetére
Gears
régen de szerettem.
-
szupermacs
veterán
válasz
xeon forever #47 üzenetére
Az csak trollkodás volt.
(#46) Solaire: Akkor lehetne Gears 2-3 és Judgement PC-re, cross platform multi támogatással.
-
xeon forever
addikt
válasz
szupermacs #32 üzenetére
AZ egyet vegig vitted??? XD 😂 Mar vagy fel eve nyomom de seholsem tartok. 😂
-
Šolaire
veterán
Amire én várnék:Halo 3 pc-re, Republic Commando 2,Kotor 3, Half Life 3,Portal 3,Black 2.
-
Ragnar_
addikt
válasz
J.Hetfield #43 üzenetére
Nem arról van szó a valve azért vitathatatlanul a PC gaming egyik pillére, de a L4D2 is lassan 8 éves lesz, Portal 2 kb. 6 éve jött ki, azóta csak a Dota2 van. Meg a TF2/CSGO... Egy L4D(3)4 jöhetne lassan Source2-vel, vagy legalább a L4D2-t átportolhatnák Source2-re. De én azt tippelném, hogy valvetól már nem nagyon látunk AAA játékokat. (ne legyen igazam)
-
myckey
veterán
válasz
szupermacs #39 üzenetére
Neked onnan.
Nekünk nem.
-
Minden évben várok egy SW KOTOR 3-ra... Még várok egy kicsit.
Nagyon egyre gondoltunk! -
myckey
veterán
Igazából egy új KOTOR is elférne.
Aztán jövőre meg valami az új Elder Scroll játékról.
-
zsolt0017
tag
Bár nem volt várható, de én a Cyberpunk 2077 felől szeretnék már nagyon hallani valamit, bejelentés óta nagyon várom.
-
D4M13N
aktív tag
Egy új S.T.A.L.K.E.R. mondjuk ott a Metro helyette.
Borderlands-nak én is örültem volna,meg Portal 3 talán a másik játék mellett ami hármassal végződik de én le se merem írni már.
Dead Island 2 is jó lett volna, de összességében nekem az Anthem meg a Metro már elég volt.Azok nagyon bejöttek -
Zoltn
senior tag
Nagy a csond a StarCitizen felol is.
-
Fitzgerald
veterán
Új Elder Scrolls-ról valamit csöpögtethettek volna.
-
core i7
addikt
Half Life 3 mat Team fortress 3 mat Portal 3 Left Four Dead 3-mat nem tudom miért nem csinálnak pedig igen csak lenne belőle bevételük Tényleg nem tudnak 3 ig elszámolni
-
Hokunda
senior tag
KKND Xtreme 2 (vagy a számozás mindegy, lényeg, hogy az eredetit kövesse)
Esetleg Caesar V (ami pedig a III újrafeldolgozása)
Ennyi elég is lenne -120 eurohoz.
-
kolopele
nagyúr
Az a jó hogy engem sosem érdekelt sem a játékosok sem a kritikusok véleménye. 100 emberből mondjuk 10 szereti a kemény rock zenét, 90 meg a rap - et, az nem azt jelenti hogy a rap a jó. A Mafia egyetlen hibája hogy még egy bivalyerős gépen is képes olykor beszaggatni, meg van néhány bug, ill. vicces elem, de ezeken át lehet siklani. Van aki este munka után nem akar egy játékon agyalni csak menni előre
-
jorgoszka
tag
Duke Nukem Forever 2
-
Zolik
senior tag
Warcraft 4
új WoW kieg,
Starcraft 3
Half Life 3
Command and Conquer új rész
stb -
Wellin9
tag
Rocksteady egyáltalán dolgozik most valamin ? Arkham sorozat után bármit is hegesztenek örömmel fogadom.
-
szupermacs
veterán
Blood 3, Bulletstorm 2, Baldur's Gate 3.
Kifelejtettem a Republic Commando 2-t.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
J.Hetfield #2 üzenetére
Ha a Viscerals valami Star Wars címen dolgozik, akkor a kanyarban sincs új Dead Space. Sajnos.
-
elithun
őstag
Egy olyan bejelentés, hogy: "najó, tudjátok mit, jön a PS4-es megjelenéssel együtt PC-re is az N. Sane Trilogy."
Meg Half-Life 3.
-
vitaro
senior tag
Borderlands 3. Szeptemberben lesz öt éves a második rész, nagyon itt lenne már az ideje a folytatásnak. Csak ne csesszék el, a Gearbox játékai sajnos eléggé hullámzó minőségűek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #13 üzenetére
Ha 3 éven belül nem lesz az vagy egy új Halo, eladom a gépem és veszek egy Switch-et.
-
atidzsiforc
őstag
halo 3 anniversary-rol nem azt mondta a 343, hogy nem is lesz?
saber interactive nagyon elfoglalt az uj quake-el
-
ViharVadász
őstag
Az Activision említette, hogy lesz valami meglepi a Crash Bandicoot játék kapcsán. Ez az amit nagyon hiányoltam.
-
kolopele
nagyúr
Mafia 4 jöhetne már
A 3. részt most játszottam ki harmadjára, a hibái ellenére is megunhatatlan. Nagy kár hogy csak kevés ilyen játék van.
-
acura
tag
Borderlands 3
Gamesconon sem számítok rá, de azért reménykedem, hogy legalább egy dátumot kapunk végre. -
-
.LnB
titán
Vigyázz "hamesz" ,mert beugratós kérdés az orii-tól! Felsorolta az összes játékot amikről tudjuk, hogy készülnek. Aztán felteszi a kérdés, hogy mi ezen kívül mit vártunk volna még. Így csak olyan játékot tudsz írni amiről semmi hír, de szeretnéd, hogy elkészüljön valaha.
Na de a GétéaHatot vártam volna rögtön PC-re! Majd egy év kihagyás után megjelenhet a porfogókra is.
-
.LnB
titán
Ha ilyet írsz, hogy "Egy Splinter Cell folytatás". Akkor Half Life 3?
-
J.Hetfield
aktív tag
Splinter cell jó lett volna, és még mindig várok e Dead Space 4. részére. Ezek az EA/Disney féle Star Wars marhaságok nem nagyon érdekelnek.
-
james001
veterán
A Sony beismerte hogy sok mindent nem mutattak meg direkt,mert majd később fogják ebben az évben. Szerintem majd a Playstation Experience-n lesz több minden,vagy esetleg a Gamescom-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest