- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
AMD Power #36 üzenetére
Majd a második rész végén a grafikonok jellegét összevetve a tavalyiakkal megpróbálok valamit kiokoskodni azzal kapcsolatban, hogy mikor érdemes vásárolni. Az alaptétel, hogy - speciális esetektől eltekintve, mint amilyen az évvégi volt - mindig csökkennek a hardverárak. Alaptétel az is, hogy aki állandóan csak kivár, annak soha nem lesz gépe. Egyébként nekem is úgy tűnik, hogy nyáron érdemes vásárolni, mert tavasszal elég lendületesen csökkenni szoktak az árak. Elsősorban azért, mert ilyenkorra érnek be az év végén kihozott újdonságok, és tavasszal hajtják ki a régebbi sorozatokat, meg jönnek még az újdonságok a kiállításokon. Ősszel is csökkenni szoktak még az árak, de nem olyan mértékben mint tavasszal. Szóval OK, hogy javul még az ár júliustól novemberig 10%-ot, de nem érdemesebb, szórakoztatótbb inkább az adott vasat már 3-4 hónapja hajtani a vágyakozás és árlisták nyálazása helyett?
-
rudi
nagyúr
Most nézzétek meg, hogy mindenhol passzol-e a 1066/266 MHz ás a 1333/333 MHz. Valamiért 4 helyett 3-mal osztottam. Mentségemre legyen mondva, hogy eléggé oda voltam már, mire kibogarásztam annak a 40-ről induló, de végül 80+ cuccnak az egész éves árait, amik a mostani és a jövő héten elkészülő cikkhez kellettek.
-
rudi
nagyúr
Nehéz megmondani, hogy ebben mi a logika, de van pár tippem. Az AMD CPU-k teljesítménye miatt a felsőbb szegmensben megtehette az Intel, hogy a nem éppen rózsás gazdasági helyzetben árakat emeljen. AMD prociknál és más hardvereknél nem látszik olyan markánsan ez a trend, mert a nyárhoz képest 30-40%-os emelést kompenzálta az ebben az időszakban jellemző, nagyjából ugyanilyen mértékű, szokásos, elavulásból, technológia fejlődéséből, konkurenciaharcból és hasonlókból adódó csökkenés.
-
rudi
nagyúr
Hogy elkülönüljön a rendszerint két gyártó. És még azért, mert a 4-6 szín egymás mellett már eléggé zavaró, szivárvány jelleget kezdett ölteni, pláne a vonalak fölötti számokkal, amik nélkül mer eléggé értelmezhetetlenek lettek a grafikonok. Jó sok variációt kipróbáltam a meglehetősen színtévesztő szememmel, és ezek tűntek a legolvashatóbbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest