Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Frozen #257 üzenetére

Szerintem azért acélos fizetőeszközünk is benne van ebben az áremelkedésben. Viszont ha jól emlékszem az előző is 170körül nyitott anno. Nekem például nincs igényem nagyobb kijelzőre, meg fészídére, ami mondjuk a szerinted "kicsivel" drágább modellel együtt jár. Vettem a 2020-as se-ből. Nekem az egyetlen negatívum a tényleg gyenge üzemidő, ami ezek szerint nem javult semmit, dacára a friss belsőnek. Viszont arra sem vágyom, hogy két évente eldobáltassák velem a telót, mert gógülék szarnak optimalizálni. Meg kéthetente teljes visszaállítást csinálni, mert használhatatlanra lassult a droid. Mert az olcsó droidos cuccokkal ez van, a jobb gyártmányok meg faszául hozzá drágultak appléékhoz.
    A többi fícsör meg igény kérdése, nekem nem gáz az egy fotó lencse, másnak hiányzik a többi, mert sokat fotóz.
    Szerintem ma már nem akkora cucc egy szifon, hogy bárki is villogni vegye. Egy csúcs samu telefon sem olcsóbb. Viszont időt álló és nem kell tudnod mennyi ramja van, mert működik és öt év múlva is használható lesz. Az 2020-as se-t eredetileg magamnak vettem a 6s után (amit karcmentes, simán használható állapotban elpasszoltam 40k-ért, szóval értékálló is), de a párom 7-esének már döglődött az aksija, ezért neki adtam. A 7-est elvittem aksi cserére és beleköltöztem, gondoltam veszek valamit aztán elpasszolom. Ez volt 6 hónapja, minek cseréljem, tökéletesen működik, pedig én a telón élek, bankolok, számlázok, mailezek, stb (játszani nincs időm, tehát az nem szempont nálam). Azt nem mondom, hogy hibátlan, meg sokszor változtatnak valamit fölöslegesen, mert fejlesztési kényszer vagy mi a szösz. El is basznak funkciókat, olyan is volt amit aztán visszacsináltak, miután gondolom sokan anyázták őket.
    Ennek ellenére még egyszer sem sírtam vissza a droidos telómat.
    Persze mindenkinek joga van a véleményéhez, én sosem kommentelek androidos telók alá, mert elég régen nem volt olyanom, csak a körülöttem dolgozók véleményére támaszkodok. Sokan elégedettek, mások panaszkodnak. Ahogy ez lenni szokott.

Új hozzászólás Aktív témák