- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Depression #161 üzenetére
Most is olyan van.
-
Motion_Blur
félisten
update:
"Specifically, it's reported that Huawei's homegrown operating system, known internally as 'Project Z,' is far from ready, thus contradicting earlier reports. Also, according to people familiar with the matter, the goal has only ever been to power Huawei's Chinese devices once the switch over to 5G has been completed because the company never expected to lose access to Android internationally"
-
Motion_Blur
félisten
Én is tökéletesen elégedett vagyok a Mate 10 PRO-val, amit újonnan vettem 130k-ért, ez ma már egy középkategóriás telefon kezdőára. Vagy annak is az alja inkább...
Ha megborulna a Huawei (nem fog), a Samsung és az Apple simán ráverhetne még 20%-ot az árakra a megnövekedett kereslet miatt...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
enginev3.0 #92 üzenetére
Így van, a látszat politikai f@szméregetés mögött sokkal komolyabb világgazdasági érdekek húzódnak. Ha az egyik ország bedönti a másikat, ő is bukik.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Ennyike...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest