- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XEON_QUADRO
tag
Megmondom őszintén: láttam máshol, és nem tetszett a kinézete! Classic skin-nel meg nem fogok tökölődni. Tehát ha megfelel az igényeimnek, meg meg vagyok elégedve, akkor minek szivassam magam?
Akiknek a gépe nálam volt mindenkinek feltettem és nem panaszkodtak. Ja, merthogy staaaa-bil ! Sokfülnél, vagy nagyflashműveletnél persze van hogy megáll úgy 5 mp-re, de azt igazán meg tudom várni. Nem trollkodni akarok, csak leírtam a tapasztalataimat, és ezeket az észérveket tudom felhozni. Csak egy advanced user vagyok. Kérem, kaccsojja' ki.
-
XEON_QUADRO
tag
Nálam FF 3.6.28 és mindig a legújabb Chrome. FF kevés ramot használ, ezért kicsit lassabb is. De a Chrome 10-20 lap után már elszáll, és a procit is jobban terheli. (3g ram, no swap, c2d e6600) Néha nekem is elborul, és 60 oldal egyszerre, arra az esetre, ha elmenne a net. Csakis FF-val. Előzményt nem használok egyiknél sem. (elborulás 2
) Ja, és van PaleMoon is, az is 3.6. Hasonló a testvéréhez, valaki mondhatna különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest