- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
""The iPhone is a difficult phone to use for the Japanese market because there are so many features it doesn't have," says Eimei Yokota, an analyst with MM Research."
Hát igen, ahol mások a konzumidióták elvárásai, ott egy ilyen "buta", ámde csicsa készülék nem pörög annyira. Jó ez az amcsiknak, akik azt hiszik, hogy a 3G valami új találmány.
-
Ricardo
titán
Itt elvekről van szó, nem adja fel az almagyár az üzletpolitikáját. A számolás meg ki tudja milyen eredményt hozna. Pár millióval több eladott példány, az egyszeri haszon. Viszont lesápolni a több millió ügyfél által generált összeget éveken keresztűl meg folyamatos bevétel. Összességében nem biztos hogy megérné nekik.
-
joey04
titán
-
Typhoon47
senior tag
...az azonban bizonyos, hogy a cég teljes nyeresége 26 százalékkal 1,136 milliárd dollárra nőtt az előző év azonos időszakához képest...
inkább 11-12őt
-
copin
őstag
[link] Ha esetleg valaki nem vette volna észre az aláírásom.
-
iknight
senior tag
válasz
RandomGosu #14 üzenetére
Szerintem ez csak a 3G
-
RandomGosu
senior tag
eben beletartozik az első generációs is?
-
<NewL>
addikt
lassan mindenkinek iphoneja lesz
égő lesz -
mrlujoak
veterán
válasz
strike-force #1 üzenetére
Szia!
Egy átlagos negyedévben világszerte kb. 300 millió új készüléket értékesítenek a gyártók összesen.
Ebből kiszámolhatod, hogy kb mekkora tortaszelet juthat az Apple-nek az egyéb gyártók között.mrlujoak
-
iknight
senior tag
Hát még menynit adtak volan el, hogyha normálisan minden szolgáltatónál, és kártyafüggetlenül is elérhető lenne. Fájó pont ez nekem, mert a trémobilt utálom, máshol meg nincs
-
Lirion
addikt
Ebből is látszik, mennyire fontos a hsdpa egy telefonban.
Azt viszont nem tudom, mire kéne irigynek lenni? Egy középkategóriás zene- és videólejátszóra, amivel lehet telefonálni? -
2T
tag
A válság szele messze elkerülte az apple-t
Sok sok irígy ember..
-
Konflikt
addikt
válasz
strike-force #1 üzenetére
Nagyon-nagyon minimalisat.
-
NoLF
veterán
sok okos ember.
-
nekem már csak az a kérdésem, hogy ennyi eladott ájfónnal mennyi részesedést sikerült szerezni a világ mobilpiacán????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest