- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
honfoglalo
senior tag
Igen, szerintem jobb. Egy iPad mini-t használtam, illetve laptopokat, monitort és a világítás az ami nekem olyan érzést kelt, mintha károsítana. A matt kijelző általában jobb. Szerintem normális fénynél mondjuk 100 óra könyvolvasás, nyomtatott papíron kevésbé rontja a szemet, mint 100 óra pdf olvasás mondjuk monitoron.
De ez az egyéni véleményem. -
honfoglalo
senior tag
Egész nap számítógép előtt ülök, olyan napi 14 órát, és bizony érzem, hogy elkezdett romlani a látásom "távolabbra". Amikor közelről nézem az 50"-ost, értsd 2-3 méterről úgy érzem, hogy nem tesz jót a szememnek. Mozit azt másnak érzem, mivel ott ki van vetítve a kép és nem villog a szemembe ilyen módon. A projektoros megjelenítéssel ezért nincs ilyen bajom. Most próbálok egyébként épp emiatt egy könyvolvasót venni, hogy csökkentsem a monitor előtt eltöltött időt legalább könyvek, cikkek esetében..
-
honfoglalo
senior tag
A 47kg az már szép, az ára még inkább. Egy 50"-ost használok, de érzésem szerint már az túlságosan nagy, sajnos az épület belső felépítését, a szoba nagyságát nem lehet -s talán nem is érdemes- a tv-hez igazítani..
Persze feltételezem, hogy ennek a célközönsége nem az átlagos otthon tv-ző felhasználó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest