Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
-
nkmedve
őstag
válasz
South Velen #63 üzenetére
Itt azt mondják, hogy a PWM a homogénebb kijelzőhöz kell, mert változó feszültség mellett nem lehet ezt garantálni OLED-eknél: [link]. Szóval ha kivesszük a PWM-et akkor lehet annyira zajos lesz a kijelző alacsony fényerőn, hogy az már vállalhatatlan egy felsőkategóriás telefonba (ez fontos szempont, mert ugye a gyártók szerint az OLED mindenben jobb kell legyen mint az őskövület LCD, másképp nem nagyon tudják lenyomni a torkunkon
).
Nekem a véleményem, hogy az AMOLED egy olyan technológia ami még mindig gyerekbetegségekkel küzd (PWM, beégés), és ezeket a technológia jellegéből adódóan valószínűleg soha nem fog kinőni. Emiatt telefonban inkább LCD-t preferálok, ott nem különösebben érdekel a kontraszt (más előnye pedig nem igazán van az OLED-nek egy jó minőségű IPS-hez képest), inkább az számít, hogy alacsony fényerőn ne vibráljon vagy ne égjen be több évnyi használat után sem. Sajnos ma már egyre ritkább a minőségi LCD a telefonokban, így lehet a jövőben már nem lesz választásom és OLED-et kell vegyek (tabletemben már az van).
A cikkhez: A dizájn nekem sem tetszik (még ha önmagában a káva nem is zavar, bár lehetne kicsit kissebb), de azért örvendetes, hogy próbálnak mostanában "kompaktabb" telefonokat is kiadni, még akkor is, ha szerintem a kompakt inkább az iPhone 5S/SE házméretéhez kéne közelebb álljon (persze azoknál kissebb kávával). Az S10e pl. egészen vállalható, bár az asszimmetrikus dizájn és kameralyuk annál sem tetszik. Nekem idén kerül vásárlásra a sor, és ha az Apple nem ad ki valami kompaktabb telefont maximum Xr árban akkor közel 6 év után lehet visszamegyek Android oldalra.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz
South Velen #80 üzenetére
Szerintem is. Csak itt is gondolom, úgy van, mint az élet más területén. Pénzzel betömik a szájukat.
Az is egy vicc, hogy évek óta győztesként hozzák ki a kijelzőiket, amikor a legfontosabbnak kéne lennie, hogy az egészségre ne legyen káros. Be kéne tényleg tiltani a PWM-et. Ráadásul tetézi a bajt, hogy gyakorlatilag ők szállítják majd az összes OLED kijelzőt, így biztos a legtöbben is ugyanígy PWM a vezérlés hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
És az a "legszebb" benne, hogy az agyat is becsapja a PWM, azt hiszi az agy, hogy kis fényerőt néz, és emiatt kitágítul a retina, így a másodperc törtrésze alatt történő maximális fényerőn történő fel-felvillanások lényegében brutális károkat okoznak a szemben.
Hihetetlen, hogy az EU-nak is mindenféle hangerő béka segge alá történő csökkentése is fontosabb, mint ez a kérdés. Rég be kellett volna tiltani.
-
Fall-N
veterán
válasz
#77646080 #43 üzenetére
Mese habbal. A PWM biztos, hogy nem tesz jót a szemnek, de ezt nyilván nem fogják reklámozni, amikor mindenhol azt nyomatják, hogy a legjobb kijelző.
A beégés meg nem használat, hanem idő függvénye. Mindegyik beég, csak attól függ mennyi az élettartama alatt a kijelzőidő. A pixelek nem egyformán öregednek (bomlanak), így lesz a "beégés". Ezt valaki észre sem veszi, én például rögtön kiszúrom. Ezért sem kell nekem OLED.
Az eltérő technológia azaz a gyenge minőségű IPS, pedig tartósan nem tud beégni, hanem szellemképesedik. Fél óra "pihentetés" után helyreáll.
A PWM vezérlését meg ne a régi CRT kijelzők vibrálásához higgyük. Ott a kép frissítése történt meg 50x/60x egy másodperc alatt. Itt az a probléma, hogy nem a kép frissítése, ami ingadozik, hanem a fényerő vezérlése. Így a teljes fényerő váltakozik a beállított értékkel. Ez meg mind a retinában landol, ami szépen be is tud gyulladni. Vannak képek a neten, amikor kínai emberkék túl sokat használták egy nap és hogy festett utána a szemük. Persze a kijelzőt bámulni amúgy sem egészséges ez tény.
[ Szerkesztve ]
-
borand
aktív tag
Örülök neki, hogy te boldog vagy a telóddal. Btw. akinek kis telefon kell az valószínűleg azért választaná azt, mivel a hardver igényesebb játékok vagy a folyamatos tartalom fogyasztás gondolom nem a fő szempontja, mint annak, aki nagy telót vesz és mindent azon akarna megoldani. Ezért sem gondolom, hogy a kis telefonban a kisebb akkumulátor akkora gondot okozna.
Amúgy az S10e is remekül bírja azok alapján, amiket a tesztekben leírnak. És akkor még mindig ott lenne az opció, hogy 1-2 mm-rel bőven lehetne vastagabb egy telefon, mert senkit sem zavarna.
Itt arról van szerintem szó, hogy a nagyobb telefont olcsóbb gyártani, olcsóbb megtervezni és próbálják a szolgáltatók efelé terelni a népet. Hiába kényelmetlen zsebben hordani, lehetetlen egy kézzel kezelni. A jackcsati elhagyását is a helytöbblettel indokoltak a készülékben, aztán nagyobb akksik nem lettek. Az ellen is mindenki sírt mégis letolta a gyártók 90%-a a felhasználók torkán.
-
judas13
addikt
Nem szép de legalább mocsok ronda. Ja nem. Ja de.
-
.Szaki.
addikt
Maga a package nem tűnik rossznak, de az a két golfpálya méretű káva iszonyatos, főleg, hogy a lekerekített kijelző még jobban kihangsúlyozza..
-
|AP|
veterán
válasz
South Velen #69 üzenetére
kipróbálom, köszi
-
|AP|
veterán
basszus... egy másik topikból kell megtudnom, hogy miért szarakszik a szemem, amióta Samsung S9-et használok.
Észrevettem, hogy valami nem oké, fárad, fáj a szemem mostanában többször is. Eddig azt hittem, hogy csak az öregség, de jobban belegondolva tényleg akkoriban kezdődött, amióta az S9-et használom (előtte csak IPS kijelzős telefonjaim voltak).
Ezek szerint én is abba az 5%-ba tartozom, akiknek ez probléma
Ki fogom próbálni, hogy javul-e a helyzet, ha a telefonon történő tartalomfogyasztást minimalizálom... -
South Velen
addikt
Itt a notebookcheck speaker tesztje (tudom ezek száraz adatok, de általában megfelelnek a valós füllel való tapasztalatomnak:
Samsung Galaxy S9 audio analysis
(+) | speakers can play relatively loud (86 dB)
Bass 100 - 315 Hz
(-) | nearly no bass - on average 23.1% lower than median
(±) | linearity of bass is average (11.5%)
Mids 400 - 2000 Hz
(+) | balanced mids - only 3.1% away from median
(+) | mids are linear (3.8%)
Highs 2 - 16 kHz
(+) | balanced highs - only 4.8% away from median
(+) | highs are linear (4.3%)
Overall 100 - 16.000 Hz
(±) | linearity of overall sound is average (17.1%)
Compared to same class
» 3% of all tested devices in this class were better, 3% similar, 94% worse
» The best had a delta of 13%, average was 25%, worst was 44%
Compared to all devices tested
» 24% of all tested devices were better, 7% similar, 69% worse
» The best had a delta of 3%, average was 21%, worst was 53%Google Pixel 2 XL audio analysis
(+) | speakers can play relatively loud (88.4 dB)
Bass 100 - 315 Hz
(-) | nearly no bass - on average 28% lower than median
(±) | linearity of bass is average (9.5%)
Mids 400 - 2000 Hz
(+) | balanced mids - only 3.3% away from median
(+) | mids are linear (5.5%)
Highs 2 - 16 kHz
(+) | balanced highs - only 3.2% away from median
(+) | highs are linear (4.2%)
Overall 100 - 16.000 Hz
(±) | linearity of overall sound is average (20%)
Compared to same class
» 12% of all tested devices in this class were better, 8% similar, 80% worse
» The best had a delta of 13%, average was 25%, worst was 44%
Compared to all devices tested
» 41% of all tested devices were better, 8% similar, 51% worse
» The best had a delta of 3%, average was 21%, worst was 53%De ez már erős off..
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz
South Velen #65 üzenetére
Az említett készülékek közül csak a Zenfone 5 és a P20 Pro valamint a Mate 20 Pro az ami nem járta meg a kezeimet. Azért pl az S9 doboz hangzását ne keverjük ide. Vagy a füleddel van valami probléma vagy a Pixellel ami mellé hasonlítottad.
-
South Velen
addikt
S9-ben, Mate20 szériában (nem lite), P20 Pro-ban, Zenfone 5-ben mind jobb hangzású a hangszóró mint a Pixel 2 XL-ben akár (számomra - tapasztalat), mégsem foglal annyi helyet. Persze nem is front facing, de összességében teltebben szólnak az említett készülékek.
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz
South Velen #62 üzenetére
Tartanám magam a fenti hsz-emhez.
Nekem sokkal effektívebb a pixel féle. OnePlus-on is azt használtam az ottani helyett.
Gyorsabb task váltás.
Smart rotate.
Gyors assistant elérés.
Ezek a dolgok nekem sokkal többet érnek mint plusz fél centi terület ami ráadásul csak olyan helyeken foglal ahol amúgy se érdekel.
Szintén. Személyes preferancia de ne szarozzunk valamit mert neked nem tetszik. -
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
válasz
enginev3.0 #58 üzenetére
Én a stock androidról beszéltem.
Pont ez volt a lényege a mondandómnak, hogy a gesztusvezérlés lényege, hogy semmit nem foglal, de stock androidban még ezt is sikerült szarul megoldani.
-
Divinity
őstag
válasz
South Velen #28 üzenetére
Hát ez is kinek, mi. Én nem szeretem a szarrá csicsázott dolgokat. Legyen egyszerű és minimalista. Pont ezt hozza a Pixel széria.
A káva meg egy olyan dolog ami valamit valamiért. Ha kell a normális hangszóró akkor biza kel la káva én pl OnePlus 6 után mentem Pixel 2 XL-re a szinte semmi káva notcs párosról normál káva méretekkel rendelkezőre. Hát nekem valahogy több plusszt ad az, hogy nincs belógó szenzor plusz értelmes a hangminőség.
De szintén, kinek mi a preferanciája. Ha valaki a szét csicsázott divat doglokat preferálja a használhatóságon felül akkor annak nem való pixel. -
Snowy_owl
őstag
válasz
South Velen #56 üzenetére
Vettem most nemrég egy Xiaomi Qin 1S telefont. De nem is maga a telefon a l3nyeg, hanem a kijeljző. Láttam videókon hogy vibrál az is. Na mondom sebaj úgyse nézegetem, de kibontás után azért én is lekameráztam, és tisztán látszott a hiba. Aztán felment rá egy csomó frissítés, és most nem vibrál, se alacsony se magas fényerőn. Ebben az esetben gondolom itt is pwm a cucc, de mégis sikerült úgy belőniük a frekvenciát a későbbiekben, hogy az ne okozzon gondot...
-
válasz
South Velen #57 üzenetére
A gesztusvezerles semmit nem foglal
Legalábbis miui alatt biztos hogy nem -
Snowy_owl
őstag
válasz
South Velen #53 üzenetére
Natessék
És akkor kérdem én ha fejfájást okozhat, miért nem a régebbit használják? Egyáltalán miért kellett átállni? Ha ezt hamarabb tudom.
-
South Velen
addikt
válasz
Snowy_owl #50 üzenetére
" volt egy régebbi is, egy s advance, azzal sosem volt semmi bajom."
az S Advance még nem volt PWM-es.
Az S3 idején hozta be a Samsung ezt a "feature-t" és tartja azóta is. De az LG OLED-ek sem vibráltak régebben, ma már azok is (bár nem teljes tartományban, mint a szarszungok.)[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Googlenál trollkodnak, véletlen nem lehet ilyen ocsmány valamit gyártani...
-
Snowy_owl
őstag
válasz
#77646080 #49 üzenetére
Már amikor meglett az első amoledes telefonom, már akkor éreztem valamit hogy egyszerűen nem stimmel. Hibába vettem vissza a színekből, már jobb volt, de nem az igazi. Aztán lett egy másik nagyobb kijelzővel, és továbbra is jó volt jó volt, de nem volt az igazi. Aztán a múltkorába láttam egy videón az iPhone X-et videómegosztón, aminek a címében a oled flickering szerepelt, aztán látva a videót illetve utánaolvasva végre leesett. Egyébként két darab samsung telefonról beszélünk, A3 2017 és Galaxy S7. Érdekes dolog, de volt egy régebbi is, egy s advance, azzal sosem volt semmi bajom.
Végül ez döntötte el, hogy hagyom a francba a samsung vonalat, főleg hogy az s7-nek tropa lett a kijelzője, de még erősen gondolkodtam rajta, hogy esetleg megcsinálom, de végül az ára mellé bekerült ez a zavaró tényező is, amit észleltem, de nem tudtam megmagyarázni.
-
törölt tag
A hírben nem is szerepelt, de úgy néz ki, lesz benne 3.5 jack is!
Mindenképpen jó hír ez a mobil, +1 elfogadható méretű készülék számomra; és igen mindenképpen durva kompromisszumokra van kényszerítve a kis telefont akaró, szóval ha csak annyi történik, hogy jött jó hardverrel egy új modell, amin van 3.5 jack is, az frankó!Egyetértek veled.
-
Fred23
nagyúr
A hírben nem is szerepelt, de úgy néz ki, lesz benne 3.5 jack is!
Mindenképpen jó hír ez a mobil, +1 elfogadható méretű készülék számomra; és igen, mindenképpen durva kompromisszumokra van kényszerítve a kis telefont akaró, szóval ha csak annyi történik, hogy jött jó hardverrel egy új modell, amin van 3.5 jack is, az frankó!
Nekem a Nokia 8 Sirocco jön be nagyon, egyre és egyre jobban, és végre eljutottam odáig, hogy találtam rajta kényelmes fogást. Sokáig nem állt rá a kezem, a fogási komfortérzete 0 volt egy A3 (2017) után; de nem adtam fel!
Általában 130-140 körül már megkapható, annyiért pedig az egyik legjobb vétel szerintem mostanában a kompakt mobilok között. Nincs 3.5 jack sajnos, szokni kell egyeseknek -nekem pl.- a hajlított kijelzőt is, de van teljes Camera2 API támogatás -Android One készülék is-, és működik a GCam. Úgy pedig fotózásban számomra hozza a Pixel 3 szintjét majdnem, miközben a teló sokkal olcsóbb, erősebb az akkuja, és van +2GB RAM, meg 1440p-s kijelző. Nincs SD845, oké, viszont a SD835 is elég, és nem eszik sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ha meg csinálnák amit szeretnél 5" kávanélküli kb régi 4" méretben, mekkora akku menne bele 2000-2200mah?
Akkor meg az lenne a gond, kifogás mindig van
S10e megkapta volna a + kamerát kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót mit kellet volna csökkenteni? Elárulom az akkut ami így is lepkefing az exynos procihoz, tudom volt s8-am, ha akkor az s8+ veszem lehet még meglenne
Valamiért senki nem gyárt ilyet még egyszer leírom senki, biztos mindenki hülye csak ti vagytok helikopterek[ Szerkesztve ]
-
borand
aktív tag
Nem gondolod, hogy azért köt mindenki a nagy felé kompromisszumot, mert nincs kicsi, illetve a kisebb méretekből rendre kispórolnak valamit? De tényleg ennyire nehéz ebbe belegondolni? Erre is ideböffentetted, hogy kompakt. Ahogy korábban írták már a Galaxy A8 is akkora, mint egy S8/S9 közben a kijelzője 5,6-os és ennek még nagyobbak a kávái. Akkor ez mégis hol kis telefont? Sehol. A régi kompakt tetejét, felső határát képviseli egyedül az S10e és most szellőztették meg a Galaxy A40-et. Valamint az Iphone 8, X, Xs, ami még a kisebb kategóriát képviselik viszonylag friss hardverrel és rendszerrel.
Szerintem elég sokan vennének csúcstelefont kompakt méretben, ha minden másban nem kellene kompromisszumot kötni. Ehelyett vesznek nagyot, amiben csak az a kompromisszum, hogy homártasit is venni kell mellé, hogy kényelmesen mindenhova vinni tudd.
-
törölt tag
-
Ádám16
addikt
válasz
Luck Dragon #30 üzenetére
+1
A régi jó Nexusokhoz képest ez szégyen. Egy utolsó startup kínai cég szebb-jobb készüléket tud kiadni, a Google maga pedig erre képest áldását adni.Legalább az áruk korrekt. ohwait.
-
bigrock
addikt
A Liszt Ferenc Repülőtér bedugulása esetén bízvást leszállhatnak a gépek ezekre a kávákra.
-
janeszgol
félisten
A legfontosabb: bocsanatot kerek a hangnemert.
Nagyon bosszanto, hogy ha kis telo kell, akkor a sokevesbol kell valogatni. iSEben i6s hardver van. Ha eleg lenne, akkor nem erdekelne, de az os es az appok gepigenye is no. Kikapcsolhatatlan Google Szolgaktatasok es tarsai. Bosszanto. -
válasz
janeszgol #36 üzenetére
Nekünk megy a gyártok sz@rnak a problémátokra
Kompromisszumot kell kötni minden telóval nekem nagy van de még itt is
És érdekes hogy a kompromisszum inkább a nagyobb méret felé hajlik a többségnél
Hidd el senki nem fog olyan telót gyártani ami mindenkinek megfelel olyat meg mostanában biztos nem amilyen igények itt felmerülnek, bármennyiszer tele sírjátok az összes nagy kijelzős teló topikját.Ez a trend most, eszi nem eszi nem kap mást
Én nomális farmet nadrágot nem kapok mostanában csak ilyen seggkilógos stretch van mindenhol -
janeszgol
félisten
Köszi ezt a szart. Remélem minden hasonló hírhez belinkelitek! Olyan jó, hogy valami félkegyelmű ezt kiizzadta, aztán a sok jóképességű meg osztogatja. Persze értelmezi is kéne, mi a probléma, de az láthatóan nem megy nektek.
Az iPhone SE elavult. Te meg vegyél akkor egy három éves tepsit. Ja fordítva nem megy a gondolkodás, oda több is kéne.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#78693120 #33 üzenetére
Meg kell venni az iphone se-t amíg van, aztán elfelejteni azt a kategóriát egy 10 évre
Szvsz addig nem lesz ekkora teló míg az összehajtható el nem terjed.Nagy káva meg van, közép kat hardver meg van, jó fényképező valószínű
Nálad a miért nem kisebb a kifogás[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem minél nagyobb káva és mellé kis méret kell. Ha nincs káva, azt elfogadnám, de inkább legyen. 6GB ram nem hátrány, de megvagyok nélküle.
Egy jó középkategóriás hardver + jó fényképező páros sokaknak elég lenne szerintem, de ilyen méretben (5 alatt) csak hulladékot kapsz, de talán már azt sem.
Amúgy az 5,6 mióta valóban kicsi/kompakt? A 4 lenne az, de semmiképp sem 5 fölött.
-
Nem is érdemeltek kis kijelzős telót csak a rinyálás megy hogy ez miért nem jó
pont erről van szó a miért nincs a kis kijelzős topikban
Ha valaki csinál egyet akkor is csak a kifogás keresés megy miért amoled, miért nem 6gb ram, miért nagy a káva, miért nem kisebb, aztán nem veszi senki, és csodálkoztok hogy nem gyártanak kis telót
Nonszensz amit itt műveltek -
Soha nem voltak szépek ezek a Pixelek. De ez már szörnyű. Miért nem váltanak már dizájnert . Nem is vagyok nagy káva mániás de mintha az A1-et látnám. Nem megfelelő az új trendeknek.
-
Soleco
tag
Kompakt, középkategóriás tellóra vágytak a MA olvasók, itt van, vegyétek! 🤣
-
South Velen
addikt
Tök valós egy render képről megítélni valaminek a nagyságát szerintem is.
Általában valóságban még nagyobb.
A mondandód második fele pedig személyes kérdés. Szerintem a stock android a legjobb és a pixelek a legszebb telefonok közé tartoznak, megjelenése óta imádom a Pixel 2 pandát. Milyen szerencse, hogy nem vagyunk egyformák.
Így van.
Egyébként a panda színösszeállítás nekem is tetszik. UI és UX szinten pedig az összeset kipróbáltam már, és egyet nem tudtam csak befogadni, az a stock android. De nyilván szubjektív, még akkor is, hogy ha megerőltetem az agyam, sem tudom megérteni, hogy mi az ami tetszhet benne.
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz
South Velen #23 üzenetére
Tök valós egy render képről megítélni valaminek a nagyságát szerintem is.
A mondandód második fele pedig személyes kérdés. Szerintem a stock android a legjobb és a pixelek a legszebb telefonok közé tartoznak, megjelenése óta imádom a Pixel 2 pandát. Milyen szerencse, hogy nem vagyunk egyformák.
-
elfelejtette
veterán
válasz
South Velen #23 üzenetére
Jaja, Már-már Sony-t idézően brutálisan nagy kávák...
-
South Velen
addikt
Mik azok a kávák, te jó ég.
Hát nem hiába, valamiért a stock android GUI-ja is botrányosan ronda, valamiért a telefonokat is direkt csúnyára tervezteti a Google....elég csak a méretbajnok noccsra gondolni a Pixel 3 XL-en.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
PWM vibrálás, az alacsonyabb frek (Samsung 240Hz~250Hz) miatt. A videón tisztán látszik az S9-en világos háttér mellett.
Persze szabad szemmel ezt nem fogod így látni, de attól még fárasztja a szemet és aki érzékeny rá annak hamarabb okozhat fejfájást, zavaró szemfáradtságot, sőt súlyosabb esetben olyan émelygést, mint amikor valaki autóban olvas. Minél alacsonyabb a fényerő annál jobban érzékelhető.
Ebben bizony sokkal jobb az IPS/SLCD.
PWM Ranking, egy Ctrl+ f segít, hogy görgetés nélkül megtaláljuk a keresett készüléket.[ Szerkesztve ]
-
Tom321
csendes tag
Ahogy INGJOKE is írja; Vibrál, ami szem / fejfájást okoz.
Ha meg akarod nézni, hogy milyen, akkor rakj fölé egy másik telefont, és indítsd el a kameráját. Nézd egy darabig a másik telefonon keresztül az oled képernyőt, és láthatóak lesznek a ferdén futó csíkok.
A kék fényt egyébként lehet semlegesíteni, a legtöbb telefonon időzíteni is lehet ezt a funkciót.
Az amoled vibrálását állítólag iphone-on valami beállítások sorozataként (fix fényerő stb, YT-n fent van) valamelyest lehet mérsékelni, de sok iphonos írta külföldi fórumokon, hogy ezért vált meg az X/Xs-étől..
-
Fred23
nagyúr
Nekem a kinézetével semmi bajom, de miért nem fér 6 GB RAM egy 150k körüli mobilba?
-
ghiottone
nagyúr
Ha megoldják a dual simet - eSim + normál sim akkor érdekel.
-
HaJózsi
aktív tag
Nekem tetszik. Felőlem legyen inkább káva, csak notch ne.
120 ezerig meg is venném. -
dzsi23
addikt
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Nem. Vagyis én nem ezért "sírtam"/"sírok", hanem a telefon mérete miatt. Hiába van 6" alatt a kijelző, ha a telefon mérete ugyanolyan nagy.
-
-
-
Nah csak kiderült, hogy olvassák a gyártok is az MA fórumot és tudják mi kell a kevés statisztikailag 0 rétegnek is. hajrá kis telefonok...
-
Tom321
csendes tag
Addig olvastam, hogy OLED..
Ez ma a hívószó..általában legalább 150 EUR-t emel egy teló árán..
-cserébe rontja a szemet, beég..stb.Komolyan érdekelt ez a telefon,
Nagyon vártam.De, így nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Freiherr
őstag
Ekkora káváknál minek lekerekíteni a kijelzőt?
-
3000 mah
Hatalmas káva
Hatalmas árSzép munka
-
borand
aktív tag
5,6-tal akkora lesz ez, mint az S10...
-
dave_gahan
aktív tag
Alul-felül 1 centi keret...jézusom... -
wlandroid
tag
A legrondább notch után a második legrondább keret? (khm Sony) Javuló tendencia végülis...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Korrekt felszereltségű mobil, aránylag kompakt készülékházban – idén efféle termékekből is lesz választék, ami nagyon sokaknak jó hír.
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest