- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
silmatauki #61 üzenetére
De a DSLR sem jó mindenhova. Illetve nem mindegy, hogy melyiket használjuk. Nem lehet egy akármilyen olcsó géppel dolgozni. A legnagyobb gond szerintem, az, hogy egy kamerához képest nagyon lassan fokuszál, illetve a sötétban való videózáshoz sem a legalkalmasabb, mert fényképezőnek tervezték, nem kamerának.
Akkor már egy mezei Sony EX1-es való ilyen kisebb filmek készítésére. Én sokat dolgoztam viszont Red Scarlettel készült felvételekkel, és ezek után egy telefon, vagy egy egyszerű fényképező amit tud azt inkább nem is minősíteném. Nem tudnék velük dolgozni. Egy jó DSLR géppel még lehet egész profi munkát csinálni Steadicam-el. -
BlackSoft
addikt
válasz
silmatauki #52 üzenetére
De ha magyarra akajuk fordítani az egészet, akkor sem a telefon, sem egy DSLR nem alkalmas videó készítésre. Bár fényképezővel készült videóval dolgoztam, nem volt túl jó, de mozgás közben nem az volt, mint egy drága telefonnál, hogy kilehet dobni a felvételt, ahogyan a sötétből való világosba áttéréskor sem nem az a jelenség volt, hogy "ezzel most mit kezdjek"...
De a lényeg, hogy a telefonban a felvételi opció az kizárólag otthonra való, hobbi célú felvételekhez, ahova a 4K nagyon nem kell, ezt még a hülye is fel tudja fogni. Sőt az 1080p sem szükséges egy családi videónál, vagy valami hasonlóra. Ahova meg kell, oda meg ezek az olcsó eszközök használhatatlanok.
-
BlackSoft
addikt
OMG
Ezt nem lehetett volna....nem értem
A kamera állóhelyzetben van, tehát a mozgásról semmit nem tudni, csak sejteni.
Borzasztóan zavaraos, ronda a kép, a színek sem tiszták
Ha még mozogna is a kép, mert kézben lenne tartva, használhatatlan lenne az anyag az elmosódás miatt szerintem, semmilyen program nemtudná feldolgozni bármilyen trackinget próbálnák rá alkalmazni.És 1440p monitoron néztem, tehát 4K-n még szembetűnőbb lenne az alacsony minőség.
Kb megyegyezik azzal mintha egy 720p videót erővel felkonvertáltak volna 4K-ba.Nem tudom mit akartál ezzel a videóval...
-
BlackSoft
addikt
Jaj mekkora divat lesz most a 4K videófelvétel olyan minőségben, hogy jó lesz az SD-nek is
(#25) cs.zs.: Ne aggódj. Ha 4K-val veszel fel vele, a felbontás ugyan meglesz, de bűnronda lesz a minősége. Nem véletlen a legolcsóbb (otthoni célra készült!) is 1M felett található, és a képminősége annak is elég kaki egy Red Scarlet-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest