Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Szatyor95 #66 üzenetére
Azért nem csak 1-2 dolog változott, de belátom, hogy ezeket nem mindenki használja ki. Ott a snapi 801, az ujjlenyomat olvasó, a wifi mimo, az ip67, a letöltésgyorsító funkció, a micro usb 3.0, a 16 mp kamera 4k videófelvétellel, a jobb grafikus chip, nem is beszélve a kiváló ultratakarékos módról.
-
Mr.Silkó
veterán
Kedves előttem szóló, rendkívül szimpatikus kollégák!
Azért mert nektek nem hozott újdonságot egy-egy csúcsmodell, attól még az nem lett rossz, másnak hozhatott újdonságokat. Én S3-ról váltottam S5-re, volt előtte Sony Z, P6 és G2 is, azokkal is meg voltam többnyire elégedve, de mégis ég és föld az S5-höz képest a különbség. Aki meg az S4-hez képest nem lát fejlődést, annak nem volt még 5 percig sem a kezében S5. A hátlaptól én is tartottam, de élőben, használat közben klasszisokkal jobb, mint a régi csúszós műanyagok, vagy az üveg, de nekem még a fémnél is jobban bejön, mivel egyáltalán nem csúszik. De ha nem is volt a kezetekben, legalább olvassátok el Bog tesztjét, mielőtt ítélkeztek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest