- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@norbert
tag
Mindenképp küldd vissza,mert ebben az esetben tényleg halott a cpu,és mivel egyetlen egyszer sem sikerült semmilyen biossal teljesértéküen betöltődnie a biosnak a teáltalad vàsárolt xeon cpu-val,pedig a régi cpuval minden stimmel,és moddolt bios sem kell ahhoz hogy felismerje a xeont.
Indokold evvel a vásárlástól való elállásodat. -
g@norbert
tag
Szia!
Nézd,ha minden hűtőblokk normálisan felfekszik,ha 1db rammal(gondolom végigpròbáltad mindet 1esével mindegyik slotban)ugyanazt csinálja,és ha az eredeti biossal működött a régi prociddal,akkor én is a geniusról keresgélnék,mert szerintem is ott van a bibi.
Minden műveletet a régi nem xeon proccal kell csinálni.
Letöltöd,a régi proccal kell felrakni a xeon biost,ha megvan leállít,bele az új xeon.Ennyi.
Nekem így volt jó mindíg.
Üdv : Norbi. -
Alpi.
addikt
Próbáltad 1 rammal bár P35-nek nem kéne kínlódnia 1333 fsbnél. Áramtalnítás esetleg bár ez megint olyan, hogy ha cserélsz cput és nem tolsz cmos cleart, akkor is meg kéne tudnia oldani a dolgot. Igazábol nem ismerem azt a lapot egyáltalán, lehet van valami sajátos kínja.
Mondjuk kicsit belegondolva, nem lehetetlen, hogy a mikrokódokkal nem ok valami. Genius oldalán nincs fent bios hozzá ?
Én onnan letöltött bios-rol még nem hallottam rosszat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest