- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Tessék:
1 000 000 000 U.S. dollars = 184.501845 billion Hungarian forints
szerk: Lemaradt, hogy mai árfolyamon!
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Blyan
félisten
És ez csak a GSII.
A koreai Maeil Business üzleti napilapra hivatkozva a Reuters azt állítja, a Samsung szeretné a jogdíjat készülékenként 10 dollárra csökkenteni, cserébe szorosabban együttműködne a Microsofttal. Éves szinten a Samsung okostelefon-eladásai elérhetik idén a 100 millió darabot is, ez 1 milliárd dollár körüli bevételt jelenthet a Microsoft számára.
Na ez hány billió?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Saccco
nagyúr
-
Blyan
félisten
Milyen vicces, hogy ebből készülékenként 15$-t a Microsoft akar magáénak.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
AMD Power
titán
Iszonyatos eladások ezek. Nagy siker lesz biztos. Mi a sima S adtunk el vagy 80-90db-t. Szerintem ebből is össze fog ez jönni.
-
RaveForce
veterán
és milett a keleti lányokkal?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Mr. Byu
aktív tag
Most mit tagadjam, az iPhone 4 mellé (semmiképp sem helyett ) én is vennék egy ilyen telót szívesen másodiknak, a telenoros számomhoz, mert az a telóm már eléggé megérett egy cserére.
De azt azért pazarlásnak érezném, hogy két luxustelefonom legyen egyszerre, úgyhogy ez nem fog megvalósulni.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
grat nekik
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
samgar
őstag
1,7 millió iphone három nap alatt...
Oppo Find X5 PRO
-
Prien
addikt
-
jacis
nagyúr
Ha volna lőszer már lehet, hogy én is bevállaltam volna egyett.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kolosanyi
veterán
Nos ez várható volt. Eddigi legerősebb hardver (legalábbis az egyik legerősebb, ha nem "a"), javított design, csúcs kijelző (mondjuk én a Sony Bravia izéjét jobban bírom)... Minden benne van, amire gerjed a nép.
-
Probber
őstag
Szép számok, a Samsung ezt sem bízta a véletlenre.
(#16) Gusztáv
Nekem is ez van tervben."Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
rep3at
őstag
Nem meglepő, megszolgálták
Forward thinking. كرر
-
B1T3
addikt
válasz Bathory Peti #17 üzenetére
Attól, hogy Te (egyetlen ember) így látod a dolgokat, még nem általános érvényű a véleményed. Van, akinek az iOS sem jön be, mégis elégedetten használják több millióan.
-
legenda
nekem elég vékony ahhoz, hogy akár a farmernadrágom első zsebében hordjam, a galaxy s sem okozott problémát ilyen szempontból!
én is kipróbálom majd, csak jöjjön a mango, most még sok olyan funkció hiányzik, amit szeretnék használhatónak tudni...
pláne, ha tényleg lesz sgs2 + wp7Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HardRic
addikt
Én is most erről a készülékről írok: P
Szerintem itt sokan túl nagynak képzelik el, én is túl nagynak képzeltem, mielőtt először kézbevettem. Nadrágzsebben meg egyáltalán nem necces hordani, akkora, mint egy kisebb érintős telefon egy tokban, csak sokkal vékonyabb.
Miután már egy fél órát használtam legelső alkalommal, már rossz volt kézbevenni az előző, kis képernyős telómat. A nagy tlelefon jó telefon! -
Gusztáv
addikt
válasz Bathory Peti #17 üzenetére
Meglátjuk, egy Androidos tablet azért van otthon a biztonság kedvéért .
Laci
-
Gusztáv
addikt
Fura, hogy nem ázsiai hölgyek vigyorognak a képen . Nekem már a 3,7"-os kijelző is nagy, a fönt lévő képernyő zár gombot nem tudom kényelmesen (fogásváltás) nélkül megnyomni .
Laci
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz tothmaxy182 #12 üzenetére
sajnos igen.Kicsit nagy.De bámulatos készülék.
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.
-
tothmaxy182
őstag
Szegény menyecskéknek két kézzel kell fogniuk, nehogy ez a batár nagy telefon kiessen a kezükből...
Amúgy én szurkolok a SGS II-nek... Jó kis telefon (csak kicsit nagy)...
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
törölt tag
huuu ha a lányok ezt használják rossz nem lehet
-
tommjee
senior tag
Az a baj hogy én nem vagyok a 3 milló között
-
danifilth
csendes tag
én nem kaphatom meg a 3000001 edig készüléket??
-
Prien
addikt
Hát igen. Ezt a hírt is SGS II-n olvasom éppen.
A kevés is több a semminél.
-
Design-ra javult és a marketing gépezetet is jól alátolták. Összességében nem lett rossz a készülék, megérdemlik az elismerést.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bathory Peti
aktív tag
Nem vagyok meglepve,nagyon jò kis telefon,csak egy picit nagy.Vagy a kezem kicsi.
[ Szerkesztve ]
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.
-
dlaj
őstag
Gyönyörűek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest