- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Ezek azért ilyen eléggé fülénél előrángatott problémák. Pl nézd meg a Xiaomi headsetek, a kevlár miatt két ujjal meglengeted és kibogozódik. Az utolsóval még a büdös életben nem találkoztam, esetleg ha olyan a tok, néha nehezen megy bele a csatlakozóba, de akkor se érzékeli úgy.
A második talán jogos, de a BT-sben meg lehal az aksi, leejted, kiesik a füledből. 180-ról a betonra, az is meghal.Elfelejted tölteni, zavar van az átvitelben és még a telefont is jobban meríti.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
K0vasz
aktív tag
lol, de ez úgy is működik, ha a telefonon VAN jack csati (mert BT ugye azokon is ugyanúgy van), szóval ez a jack-nélküli megoldás akkor se nyújt semmi pluszt
amúg a jack csatinak a sima füles csatlakoztathatóság mellett van egy másik hatalmas nagy előnye is, amit a BT-s kapcsolat nem pótol: mégpedig hogy ezen keresztül gyk. BÁRMIRE rá lehet kötni a telefont és úgy hallgatni a zenét...
-
Tibee86
nagyúr
Ha kapok a telefon mellé egy jóféle vezeték nélküli fülest akkor esetleg, bár akkor tölthetem azt is állandóan. Vehetek még egyet a céges/saját kocsiba, amik mindig le lesznek merülve mikor kellenének mert elfelejtem őket feltölteni.
Ha csak egy átalakítót kapok akkor azt elég hamar bele fogom törni a telefonba ha még külön a fülest is beledugom, ráadásul nem is tudom egyszerre tölteni a telefont és használni a fülest. Én nem kifejezetten örülök ennek az iránynak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest