- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0rZ
aktív tag
válasz
Realradical #211 üzenetére
Gazdagabbaknál Virge
-
b0rZ
aktív tag
És ha már retro, ez feltétlenül nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=4qsWFFuYZYI -
b0rZ
aktív tag
A jó öreg Mendocino mag.. micsoda egy hulladék volt tuning szempontjából (is). Megváltás volt a következő széria, sebesség és tuning szempontjából is. Nem beszélve a hővezetésről a fordított mag miatt.. Igaz, az ügyetlenebb júzerek sorra lepattintották a sarkokat, nem egy olyat láttam ami szó szerint körbe volt törve..
-
b0rZ
aktív tag
Megtaláltam!
Nekem egyébként egy vödörben volt a víz, hőcserélés gyanánt pedig egy tálcán folyt végig, amit egy venti hűtött. (Radiáttorra már nem maradt pénz
)
Sajnos csak a blokkról van képem. Felhívnám a figyelmet az akkor méregdrágának számító 4000 Forintos Soltek Slot1 <> FC-PGA átalakítóra, amin külön lehetett feszültséget állítani! Muszály volt beruházni rá, mert a gagyi 1-2 ezer forintos átalakítók nem viselték az extrém tuningot.. -
b0rZ
aktív tag
Ehh.. egy 6x86MX PR233-asom volt nekem is.. Ment 3x75-ön is ha szénné feszeltem, igaz ilyenkor már tojást is lehetett sütni a hűtőbordán, pedig a nagynevű Globalwin FOP32-ese hűtötte.. olyan hangja volt mint egy porszívónak..
Szerk.: De a legdurvább akkor is a 600-as CuMine Celeron volt, 135Mhz-es FSB-vel 1.2GHz fölött. Igaz ez már házilag készített rézblokkos vízhűtéssel ment, akváriumba való műanyagcsövekkel és szivattyúval!
-
b0rZ
aktív tag
Le a kalappal.. ezt én is szívesen olvasnám tovább!
Személy szerint pedig 8MHz-es XT volt az első PC-m 1991 körül, azt követte egy 12MHz-es 286, 2MB RAM társaságában. Mindkettőhöz Hercules (HGC) monitorvezérlő volt, némelyik CGA-s játék is ment rajta emulátorral! (emu.com volt a programfájl neve, még erre is emlékszem, pedig nem tegnap volt
)
És ami érdekes, hogy a 286-os proccal tök simán ment a Stunts (legalábbis emlékeim szerint..).. gondolom a monokróm grafika miatt..Még több retro cikket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged