Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem, ezt eddig nem ismertem. Most egyenlőre kijátszottam mindent ami onnan érdekelt, majd lehet legközelebb megnézem, ha még lesz valami "jóárasítva" náluk.
#14 - jah. Nekem inkább a PH! teszteknél hiányzik a Linux, mint platform. Mostanában már vesznek át híreket a Phoronixról ami jó, de ennél tovább nem merészkedtek, pedig nem lenne túl sok extra munka, miközben az érdemi tartalom meg bővülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph Éppen 30 éve volt, hogy Linus Torvalds finn egyetemista elküldte szerény levelét a comp.os.minix hírcsoportba, amelyben bejelentette, hogy egy új, Linux nevű projektbe kezdett
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest