- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Kár az IPS -hez hasonlítani az OLED -et fekete hűségben. A VA messze jobb feketéket tud, de valóban, nyilván ennél is jobb az OLED (bár ezt az új lg hülyéskedést még nem láttam csak normális AMOLED -et).
Egy másik apróság: még régebben volt Samsung Galaxy S -em SAMOLED -del és tök sötétben a full fekete háttér mégis világított egy kicsit. Na akkor most ki hazudott és hol?Ren Hoek köszi, ez a QD nekem új érdekes olvasmány még ha sci fi is jó sokáig
-
Reggie0
félisten
Huh, regen linkeltem itt ph kommentben: van a google bookson egy konyv ami errol szol. Csak tudnam kinek kuldtem. En egyszer kiolvastam. Megprobalom elokeresni.
Szerk:
Mazlid van, megtalaltam: Vinod Kumar Khanna - Fundamentals of Solid-State Lightning, LEDs, OLEDs, and Their Applications in Illumination and Displays
[link] -
mzso
veterán
"A fehér fényű oled alpixel lassabban degradálódik,"
Efelől kétségeim vannak. Úgy néz ki ez a fehér oled csak egymásra pakolt RGB réteg mert így olcsóbb gyártani. Szóval úgy néz ki a kék ugyanúgy kihal majd.
-
Isual
veterán
Erről nem tudtam, köszi!
Persze annyira új minden, hogy nem tudhatjuk mennyire hatékonyan működnek ezek. Mint az A-TW polarizer IPS-nél. Jobb lett a glow, de nem tüntette el. Valami ilyesminek képzelem ezt a w-oledet. Szvsz pár évig ez még nem lesz tartósan is jó paneltechnológia az okostelefonokat leszámítva.
(#20) BlackSoft: Kell még ennek további 5-6 év, hogy optimalizált monitor/TV paneltechnológia legyen, ez fix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magisk
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged