Új hozzászólás Aktív témák
-
djw
csendes tag
ismét feltalálták a webtárhely szolgáltatást... de milyen szép nevet adtak neki... szkájdrájv... menő.
Már csak az kérdés, hogy ha én is elkezdem szkájdrájvnak hívni a sajátunkat, akkor attól az menőbb lesz, vagy része lesz valami felhőnek?
-
Keem1
veterán
Már elérhető a 25 GB
-
RexpecT
addikt
Én most akartam kipróbálni, de nem nagyon akar bejönni....
-
Penge_4
veterán
-
moonman
titán
szerintem is a Live-on megjelenő IE6 or above miatt tartja magát az IE6...
a minimális rendszerkövetelmény fogalmát azért hallottad már, ugye? az egy dolog, hogy én is örülnék neki, ha mindenféle böngészővel menne - gondolom ez is a cél - de azért ez elég meredek következtetés volt. -
Penge_4
veterán
És a Windows Live-on mikor tűnik már el ez az üzenet?
Upgrade to a more recent browser (IE 6.0 or above).
ps: Nem csoda, hogy az IE6 használata még mindig az egekben van, amikor ezt reklámozzák. Az egyszerű userek többsége az or above részt általában nem képes értelmezni.
De mivel sem Operával, sem Chrome-mal nem müxik (még az egyszerű felület sem), így addig felejtős.
Amúgy a sebesség már növekedett? Mert mikor utoljára használtam, akkor a letöltési sebesség olyan 50-60kB/s volt maximum.Pedig az msn.com w3c valid 100%-ig. Ezt a többi szolgáltatásuknál is megvalósíthatnák és akkor nem kéne böngészőre korlátozni.
-
moonman
titán
SkyDrive rulez! eddig is hasznaltam (drag&drop plugin kotelezo), de ezek az ujitasok jol hangzanak.
-
Khan13
senior tag
Valami normális netsebesség, és sokmindenre használható lesz. Pl: adatmentés.
-
hemaka
nagyúr
rapidshare alternatíva 2.0
-
szabage
tag
Kiváncsi vagyok mit tesznek majd a warezdömping ellen.Vagy van vmi trükkös megkötés?
-
Ez a skydrive enged direkt linkelést?
Más szolgáltatók kínálnak 5-10Gb körüli, nagyon megbízható, legalább stabil 200kByte/sec-es letöltést (bárhonnan) produkáló direkt linkelést engedő tárhelyet?
Hazai tárolású weblapomba szeretnék sok (legális) videót/képet illeszteni nagy nemzetközi sebességű, gyors elérésű tárhelyről, ingyen. -
25GB. Nem rossz, de nem a legjobb módja a felhasználók megnyerésének.
Inkább több, érdekesebb szolgáltatás kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest