- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dshk
aktív tag
Mondjuk a "fullHD" monitoroknál annyit jelent, hogy "kicsit selejtes". (Nem 16:10, hanem csak 16:9 az aránya, felülete is kisebb ugyanannál a méretnél). Engem is érdekelne a nagyon olcsók tesztje, egyrészt el tudom képzelni, hogy semmivel sem rosszabbak, mint pl. a mostani tesztben szereplő drágább, de ugyanúgy TN paneles monitorok. Másrészt nekem kellett már olyan helyre monitor, ahol napi 1 órát sem nézem, és oda azért pazarlásnak tűnt a 200eFt-os EIZO.
-
dshk
aktív tag
Az állapotjelző LED kikapcsolása nemcsak éjszaka segít, de nappal is. De azt gondolnám, hogy ez már minden jobb eszközben benne van. Gondolom csak kínból született az az ötlet, hogy állítsuk a széket a monitorhoz, de vicces. Mert akkor ugye a lábunk hosszát is állítani kellene. Az a monitor amin nem lehet magasságot állítani az nekem az űbergagyi kategória. Igaz, az áruk is ennek megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest