- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesh
csendes tag
Hát nem tudom sárcok... én most vettem egy iylen samsungot és nyomát nem látom azoknak a negaitvumokank amiket itt leirnak....
Eddig egy samsung 225MW szolgált
és nem értem mi az h ezen a samun van előszőr érintőgomb(2493HM),ugytudom a 225mw régebbi monitor,mégis ilyen "gombokkal"van ellátva.
Vissza a 2493HM-hőz
A monitor szinei lenyűgözőek.Bevilágitásrol szinte nem is tudok beszámolni legalul olyan fél cm ben világit be.Szoval elhülve olvastam ezta cikket,komolyan nem tudom hova tenni.Jahm még valami aza képa bevilágitásról hát nem tudom elég röhejes mert ez biztos hogy nem olyan.
De hogy ne legyek olyan nagyon boldog viszem vissza holnap mert van egy szép kis pixel hibám
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest