- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balage.
tag
válasz
DeathAdder #79 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor rá kell aplikálni egy ventilátort. de nem szeretek gányolni
-
balage.
tag
Üdv. Előre is bocs az off-ért, vga problémám van. Írtam már a megfelelő topicba de eddig senki nem reagált rá napok óta. Miután 2-jára újrazsíroztam mx2-vel a 8800gts g92-et olyat csinál 3d alatt, hogy gondol egyet és leállítja a ventilátorát. Egy éve van meg a kártya és ilyet még nem észleltem. A 2. zsírozás után csinál ilyet. Rendesen visszadugtam mindent, 2x ellenőriztem a csavarokat, belülről kifele haladva csavartam őket átlósan (mint a motor hengerfejét szokás
). Már próbáltam mindenféle ntune, rivatuner, atitool programot de csak kikapcsolja. GPUZ-vel monitorozom folyamatosan. Nem akarom, hogy tönkremenjen, mert jelenleg nincs másik vga-m
Tápom egy 400as chieftec, alaplap asus p5qse plus, e5200 2.5@3.4ghz, 4x1gb kingston hx 1066os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ALIENWARE Area-51 R5
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest