Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
A "sokan nem fogták fel" az én olvasatomban azt jelenti, hogy, hogyan is fogalmazzam, ez a termék emberi fogyasztásra alkalmatlan.
A hitelügylet és a swap ügylet keverése rossz döntés volt. Illetve, bebizonyosodott, hogy a forrásoldal kockázatát a bank tudja felmérni és kezelni (ahogy eddig is), az ügyfélre nem lehet az egészet áthárítani, pláne ilyen összetett derivatíváknál. A változó kamatozás a maximum, amit a laikus ügyfél kezelni tud. Már amelyik.
arra meg planem nem sokan szamitottak, hogy a CHFEUR ilyen csunyan elszall.
Most nem azért, de én minden ismerősömet igyekeztem lebeszélni erről a konstrukcióról. Persze anno a forinthitelek nagyon drágák voltak, úgyhogy én kivárást javasoltam.
Egyébként meg, nem lehetséges, hogy a scrypt coinok is nem várt árfolyamváltozáson fognak keresztülmenni?
-
-
Neoteric
addikt
Nekem, mint külső laikus szemlélőnek logikusnak tűnik, de ha kamu akkor világosíts fel pls.
Amúgy a videó üzenete nem az, h a hitel rossz dolog lenne úgy általában, viszont szerintem az egyáltalán nem normális mikor minden csipcsup fogyasztási cikket abból vesz az ember, amikre lehet hogy nincs is feltétlenül szüksége, ellenben onnantól, hogy nem tudja kinőni az adósságait kb önkéntes modern rabszolga lesz az illetőből. Nagyba kivetítve ugyanez igaz országokra is, pl kis hazánk aligha fogja kiköhögni valaha a 23 ezer milliárd Forintot.
Ami viszont igazán elgondolkodtató, hogy a Föld összesen tartozik 223 billió dollárral (ami a bolygó összGDP-jének több mint 300%-a). Mégis kinek? -
-
deicide
veterán
Garancia semmire sincs és persze nem lehet visszamenőleg múltat kreálni valami mögé. De hogy széles körben elfogadott legyen, ahhoz véleményem szerint kézzelfogható terméknek kellene lennie, mert az emberek jelentős része nem bízik a virtuális dolgokban és bármennyire is szeretnék azt mondani, hogy biztonságos, a közelmúlt néhány eseménye nem ezt erősíti. Az meg a másik, hogy a világ jelentős részén internet sem feltétlen van, ami eleve kizárja az ottani elterjedését/értékké válását. Nem azt mondom, hogy a BTC-nek ez egy lehetetlen küldetés, de nehéz lesz. Engem sem fog pl meggyőzni senki, hogy ilyenben (vagy bármi más kötvényjellegűben) tartsam a pénzem, mert egyszerűen nem bízom benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged