Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Akkuban erősít a középkategória
- VoLTE/VoWiFi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potrien
senior tag
Szimpatikus nekem ez a készülék,de vajon mennyibe fog kerülni mire ideér?
-
macskea
őstag
válasz
7Heads Drago #15 üzenetére
Tudom, nem a pontos számot akartam megadni, hanem csak rávilágítottam a hibás matekra.
(#17) Fejvadi Abszolút jogos kérdés. Szerintem több 10 százalékról beszélünk. Sokaknak maximum butatelefonjuk van.
-
kengyel
nagyúr
Ez tényleg szép szám !
-
Fejvadi
nagyúr
Hány %-át teszi ki a lakosságnak, akik nem is tudják mi az a mobil?
-
Darksiders84
aktív tag
Szerintetek még idén karácsonyig eljut hozzánk? Vagy a Nova/Nova plus?
-
törölt tag
Van néha egy-egy extrém szám, de alapvetően az 1 milla elő-regisztráció nem rossz. Egy olyan piacon, ahol van kb. 300 márka, illetve előfordul, hogy a gyártók kínálata is nagyobb.
Honor 8 ennyi idő alatt 5 millión állt. Xiaomi Mi 5 14 millió 1 hét alatt, Mi 5s (/Plus) 3 millió 1 nap alatt.
Extrémebb (mint eladás) pl. Indiában a 90 ezer Redmi 3s Prime 8 perc alatt. Persze ez még nem azt jelenti, hogy fel lehet szorozni 24 órára.
Meg ennek a regisztrációnak nem sok jelentősége van. Majd következő héten kiderül mennyire sikeres.
-
-
-
Mi? Lehet nevet változtatni? Nem is tudtam.
-
-
Egy MA tesztet szivesen olvasnék róla.
-
.Szaki.
addikt
Amellett, hogy az ottani áron tényleg kiemelkedő középkategóriás, ettől a számtól én se tudok elájulni.
-
Mintha MO. 100 ember rendelte volna.
-
Воланд
titán
Egy 1,3 milliárd lakossal rendelkező országban ez miért is olyan nagy eredmény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ráadásul nem is a Xiaomi hozta össze ezt a kiváló eredményt, hanem a Honor 6X érdekli ennyire az embereket Kínában.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest