- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
A maradék 350 E Ft-ból egész jó telefonokat lehet kapni.
Nyilván mondhatod, hogy akkor az még nagyobb csomag, én meg erre azt mondom, hogy ha sikerült valamennyire kiemelkednie a csúcsmobilok közül a fotóminőségével, ezt a távolságot megsokszorozza a fenti kombináció.
Én már a jelenlegi mobilomat sem viszem magammal boltba, kutyát sétáltatni stb., csak ha kabát van rajtam, mert nem vagyok hajlandó. Ha meg táska van nálam, akkor meg beleférne egy pici fényképezőgép is. Az iPhone SE volt az utolsó, amit mindenhová vittem szinte.
Szépíthetjük a dolgot, de ennyiért tényleg csak rétegtermék lesz, vagy megbukik.
-
ROBOTER
addikt
-
ROBOTER
addikt
válasz
#16820480 #110 üzenetére
"Ugyanez a crop factor 2,73 a Sony esetén (illetve kicsit több, mert nem használja a teljes érzékelőt), de az még mindig jobb az f2-es blendével is."
Én is azt hittem, aztán utánaszámoltam.
F6,8 az Apple eq. és F7...7,1 körül van a Sony, tehát a Sony nagyobb mélységélességet, viszont a távoli háttér elmosására nagyobb hatással van a képszög (eq. gyújtótávolság), ami szintén az Apple-t segíti az előtér/háttér leválasztásában egy picit, 26mm vs. 24mm eq. -
-
ROBOTER
addikt
15 éve nem készítettem képet JPG-ben, kivéve persze mobil. Nézzétek el nekem
Tényleg nem estem hanyatt ettől az egésztől, ezt a számokból is lehetett sejteni. Ha valamit 20%-kal jobbra készítesz, és másfél-kétszer annyiért adod (nem csak Apple létezik), az annyira nem meggyőző. -
ROBOTER
addikt
"Jajj kicsit elesebb lett a Sony, 200%-os nagyitason."
-
ROBOTER
addikt
Én sem dobtam magam hanyatt a minőségi ugrástól, de azért:
Apple: bárpult szétmosva, üvegek nyaka szétmosva.
-
ROBOTER
addikt
Nem adták fel a telefon vastagságát. Ez az ára.
A fotósok lehet elviseltek volna egy 2mm-rel jobban kiálló objektívet, de nem merték megtenni.Matematikailag valóban nem vagyunk előrébb, mint a kisebb szenzor + nagyobb fényerejű objektív párossal, de azért bekavarhat, hogy mennyire egyenletes képminőséget ad a szenzor kihasznált felületén a rendszer + azért az 1 mikron körüli tartományban nem lineárisan arányosak a veszteségek/nyereségek a pixelmérettel, hiába BSI szinte az összes mai kisebb szenzor.
Ebben lehet előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az "I" az Imaging szót jelöli a termék nevében, amihez a Sony az RX100 VII kompakt fényképező szenzorát választotta.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest