Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig de, épp kényszerdroidozok - mindegy, hogy miért - de 5s újra hamarosan. Az a helyzet, hogy rühellem, amikor navigálás közben egyszer csak rommá fagy meg kétszer egymás után újraindul a telefon, aztán persze nem emlékszik, hogy hová is tartottam ésatöbbi, és nem egy alsó kategóriás dzsunkáról beszélünk. Ha valamit elsősorban munkára használok, akkor az legyen megbízható, akár telefonról, akár autóról, akár töltőtollról van szó. Szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre meg ilyenekre pedig van céleszköz, bár kisebb munkákat elvégeztem nem egyszer a 4S-en, az 5c-n meg az 5s-en is.
-
.Szaki.
addikt
Több mindenre, mint az eddigi telefonjaim, pedig volt WP-m, Androidom, anno badám is. Ahogy mondtad igény kérdése, de ez nekem mindenre elég. Megbízhatóan teszi a dolgát, nagyon kényelmes a mérete, a Siri tökéletesen működik, akár dokkolóban van, akár a fülhallgató mikrofonját használja, mindent megért, csomó dolgot vele indíttatok el, a böngészés teljesen jól megy rajta, egy e-mailt ha akarom kényelmesen meg lehet rajta írni, de általában diktálom neki, a zenei képességekkel is elégedett vagyok. Ja és teljesen jó a telefonálási élmény vele még a fülhallgató használatakor is tökéletesen ért a másik fél. Ja és a legfrissebb iOS van rajta. Még mit kéne tudnia egy telefonnak 2017-ben? Ja és hozzáteszem '13-ban debütált ez a telefon. Jó pár évig kiváló telefon lesz az 5S sok embernek.
Ami pedig teljesen szubjektív, szerintem még mindig ez a legszebb telefon a világon, ezt a megjelenése óta így gondolom.
7Heads Drago
Jó, ez most jogos volt, de lássuk be létező dolog a divathaterkedés az Apple cuccai ellen. Egyébként még sose estek nekem, pont én szoktam békíteni, de nem gond...
"Böngészni már nem jó rajta,youtube nem jó rajta"
Miért ne lenne jó? Akad, nem indít el valamit? Mert én ilyet még egy alkalommal sem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest