- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
112FarEast
csendes tag
Mit nem értesz azon, hogy linkeld be azt a Samut, amire hasonlít a Note ?
Én is borzasztó mód kíváncsi vagyok, őszintén szólva... mert a Note-nak külsőségekben köze nincs a samsungokhoz. Köze nincs.. még egy picit sem hasonlít rájuk.
A samsungoknak van egy jellegzetes szappantartó formájuk, erősen lekerekített sarkok jellemzik..
A note meg csak a Redmi 1S nagyobb változata. Tehát ergo te azt írod, hogy a Redmi 1S tiszta Samsung.. ez esetben vizsgáltasd meg a szemed, mert súlyos problémák vannak...
-
-
-
nemlehet
őstag
Nézd már meg... A Redmi Note-on nincs fizikai home gomb, más a méretaránya, felső-alsó káva arány, színvilág, anyaghasználat és felületkiképzés szóval kvázi minden amivel lehet variálni egy tepsin.
Az Mi3 tényleg hasonlít a lumiákra, de ettől függetlenül aki látott ilyet is olyat is 10 méterről megmondja.A miui-t meg nem a kinézet miatt használják annyian, mert pl S5-re is van iphone téma ha annyira akarja az ember, hanem mert egyszerűen k*rva jó. Nagyon jól fut, testreszabható és egy csomó olyan feature van benne amihez más launchereknél külön appot szoktak felrakni. Az hogy hasonlít az ios-re meg megint egy hülye érv, mert van több 100 ingyenes téma köztük nem 1 olyan amivel elég egyedi lesz a rendszered. Szóval az, hogy a Xiaomi másolja az applet nem igaz, inkább továbbgondolja ami az almáéknál jó.
-
A Note-t hogy téveszted össze egy középkategóriás Samsunggal? Csak egy példát
- Hasonló árszinten.
Ha mondasz egyet, aláírom, mindenféle magyarázkodás nélkül , egy típust, ami olyan mint a Note, és összetéveszthető hasonlóságot is fel tudsz mutatni.Ha nem akkor meddő vitába futottunk.
Melyikkel? , nem sok ilyen Samu-t láttam fekete-fehér design-nal.. És nem is nagyon lehet elvonatkoztatni a színtől.
Azért emeltem ki az egyes részeket, mert kiemelt mindkettő. Elém leb.sznak egy fekete-fehér telefont , egyből elég kontrasztos ahhoz, hogy észrevegyem, Ha ez egy design eszközként felfogható, akkor bizony egyedibb, mint a piac más megoldásai
-
Note szerintem nem Samu, de mindegy. Két álláspont. Engem nem emlékeztet szerencsére semmire a Xiaomi.
A felhasználói élmény nekem bejött, most egy OnePlusOne esetében kell újratanulnom a droid-ot, mert egyszerűen a miui által megszokott és bejáratott dolgok nem úgy mennek.
-
Zolik
senior tag
"másolása" ez a mobil iparban akkora hülyeség ahogy van (mint pl az apple levédések), ilyen erővel bárkit beperelheti a másikat mert hát az őt telefonjával is lehet telefonálni, ergó lemásolta.
mi4=i5s...pfff
mi4
5"
1080 x 1920 pixel
Quad-core 2,5 GHz Krait 400
3 GB ram
13 megapixel
3080 mAh-s lítium-ioni5s
4"
640 x 1136 pixel
kétmagos, 1,3 GHz-es Cyclone
1 GB RAM
8 megapixel
1560 mAh-s lítium-polimertényleg, mint két tojás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest