- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
banhammer #27 üzenetére
Gondolom, állambacsi erre tud adni támogatást, vagy inkább az Apple-nek van ilyen akciója, amit fenntart. USA-ban ez még el is megy mert ott alapban megfizetheto kategória, de máshol annyira el vannak szállva az árak hogy nem sokat számít, csak akkor ha célzottan ezt akarsz venni, nagyrészt szerintem ezt sem diákok veszik meg mert inkább olyanok akiknek van olyan ismerősük akik szeretnének ilyen gépeket venni. Ez egy szép gesztus ami működik Usaban de máshol nem jellemző, de gesztusnak mindenesetre kedves.
-
banhammer
veterán
Miert csak a felsooktatsban tanulok szamara van ez a lehetoseg?
-
hallador
addikt
válasz
Tigerclaw #18 üzenetére
+ 1 , Mert van benne igazság.
Csak éppen az Xcode nem elterjedt a magyar oktatási rendszerben, nem véletlen. Nincs semmi értelme, csak akkor, ha kifejezetten Apple termékre fejleszt az ember, és az sem normális, aki az Xcode-ot oktatja sima C, C++, ADA, Basic, Pascal helyett, mert az Object C pont nem jó példa, ha oktatni akarsz.
Lehet, hogy van specifikus képzés az USA-ban, de, hogy a magyar, Kelet-Közép Európa, Európa egyetemein nem nagyon van, az is biztos. Nem is lenne értelme.Olyanról Magyarországon is tudok, hogy egy külső cég megfinanszírozott egyetemi projectekre iMac gépeket, de ott sem szenvednek az Object C-vel, hanem C++-ban programoznak, ez még elmegy egy egy kis 5 - 8 fős projecteknél, de komplett egyetemi rendszerben hát...
Most voltam pár egyetemen, terjed a Linux, állnak át a magyar egyetemek Linux-ra. Keményen. Van ahol a Diákok orra elé csak Linuxot tolnak.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Darth Sith #23 üzenetére
Üdv Magyarországon.
-
Darth Sith
tag
Az a jó, hogy kint a 2014-es új modellből a 13-as Macbook air diák kedvezménnyel az alapgép 949 dollár ami ~211 000 Ft. Itthon 12% kedvezménnyel a tavalyi 263 akciósan... Amúgy meg 349 ezer..
D
Az itthoni ár, potom az 1.65-szöröse a kintinek töredék fizetések mellett..
-
törölt tag
Valamire el kell költeni a diákhitelt
-
FireKeeper
nagyúr
na mert a csóró diák majd akkor fog apple cuccot venni ha 220 ezer helyett csak 200 ezerbe kerül, amikor teszkós májkrémen meg zacskós levesen él.
-
FIREBLADE78
addikt
Istyle is ugyanezt nyomta, itt is ott is elfogyott az air. Akkor lenne jó biznic ha cto modellekre is érvényes volna.
-
csababarca
őstag
Diákokat ilyen akcióval bevonzani,hát nem tudom,szerintem ahogy előttem is írták,aki ilyet akar,az megveszi teljes áron is,ez nem számít már.
Lehetne évente egyszer tanévkezdéskor egy nagyobb kedvezmény,mondjuk 25-30% elsőéves egyetemistáknak. Az már valami, azon már elgondolkozik egy szergényesebb családból származó is,mert hát csak minőséget kap, nagy kedvezménnyel.
ez a 15% a nesze semmi,fogd meg jól kategória,szép gesztus,csak semmi értelme. -
Tigerclaw
nagyúr
Van akinek fontos lehet az OS X valami speciális szoftver miatt, de nem akar, vagy nem mer kockáztatni egy hackintosh géppel. Például ha szoftvert szeretnél fejleszteni iOS-re, vagy Mac-re, az Xcode csak OS X alatt működik. Vehetsz egy Mac Minit 196 ezerért (nem semmi horror ára van
), de ahhoz még kell billentyűzet, egér, monitor, ráadásul azzal a mobilitás oda, vagy vehet most akcióban 237 ezer Ft-ért egy 11-es MBA-t. Az biztos, hogy ez nem az az akció, ami miatt mindenki azonnal rohan venni egyet, de aki amúgy is ezt tervezte az jól járhat. Én se veszek meg mindent ami a Penny-ben, vagy a Lidl-ben akciós, de az jól jön ha valami akciós és épp venni is akartam, attól függetlenül, hogy megvettem volna akció nélkül is.
-
Hobbbyt
őstag
Jogosultnak sok jogosult van.. viszont nagyon rosszul választották meg a célközönséget. Egy 260 ezres gép nem az átlag egyetemista zsebének való.. Aki meg megteheti, az vagy nem akar Apple gépet, vagy már megvette. Hisz Vizsgaidőszak van
Suli kezdés előtt lehet, hogy aktuálisabb lenne.
-
gghrtz
őstag
Nagy biznic...
-
Fryskitt
addikt
Ezt az akciót egy ideje már látom.... Nem rossz... de gondolom elég kevés jogosult van rá, főleg, akinek pénze is van.
-
Tigerclaw
nagyúr
Annak nem számít a kedvezmény, aki amúgy se akart venni most ilyet, de annak igen, aki épp most venne és épp elolvassa ezt a hírt. Neki gondolom jól jön az a 10-15-20 ezer Ft.
-
Orf3usz
tag
<sarcasm>
Kettőt kérek! Ennyiért a hűlyének is megéri!
</sarcasm>Igazából az ilyen diákkedvezmények nagyrésze semmit nem ér mert jelentéktelen árcsökkentést adnak. Az a 22 ezer már mit számít egy 260 ezres laptopnál?
-
vittorio7
őstag
Ez aztán a remek hír.
-
ígyvanferi
addikt
Hurrá!
-
mazsi1911
aktív tag
Jó béna! Az euban kb barhol folyamatos, egesz evben tarto 15%-off van diakoknak es tanaroknak. Sot barkinek akinek van annyi esze h neten rendeli mivel azt meg sem nezik h igaz-e. (Anyámnak igy rendeltem annó).
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért ez nagyon jó árnak tűnik, csak kell hozzá valaki aki jogosult rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest