Hirdetés

12 százalék kedvezmény felsőoktatásban tanuló diákoknak az iCentre-nél

Hirdetés

Kibővítette állandó, 6 százalék kedvezményt biztosító akcióját az iCentre, ahol május 20-ig (vagy a készlet erejéig) 12 százalékkal lehet MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini és iMac számítógépeket, valamint iPad Air és retina kijelzős iPad mini táblagépeket vásárolni.

Emellett csökkentett áron lehet hozzájutni a 2013-as MacBook Air számítógépekhez is, melyek a friss modellek érkezése miatt annak ellenére is kifutónak számítanak, hogy ugyanúgy a Haswell processzorral dolgoznak, mint a friss gépek. A 11 hüvelykes modellhez diákkedvezménnyel bruttó 237 590 forintért lehet hozzájutni, míg az olcsóbb 13 hüvelykes masina ára az akció keretein belül 263 990 forint. A részletek ezen a microsite-on találhatók, a készülékek pedig várhatóan csütörtök reggel érkeznek meg az üzletekbe.

Előzmények

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés