Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Mért is?ja mert láttam és összemértük és visszanéztük számitógépen.A 3,2 es gép tulaja is elcsodálkozott.Persze nem a legjobb meg legujjab 3,2 es gépröl volt szó,de én nem is irtam h mindegyiket verné ,de a visszanézett képek alapján rámondtuk h jobb képet csinált a telefon.De ez már 100% h nem lenne igaz egy 5 vagy egy 8 mp es telefon és kompakt összemérésében.Ja és nem hordok szemüveget...
-
jooker82
nagyúr
persze mobiltelefon esetében sose a profi fotózásra gondolunk,és nem is az olyan tükrös gépekkel kel összehasonlitani amelyek a két kezemben nem férnek el.És persze nem a tükrös gépek optikáját gondoltam a mobilokba,hanem a kissebb méretü digi gépekét.Azokkal már fogunk olyan minőségü képet kapni /persze egy normális vakuval /amelyre azt lehet mondani hogy emellett már nem kell magammal vinni digi gépet./Ezt nem a profi fotósokra gondoltam/.Ez szerintem 2 éven belül bekövetkezik.
Az egykori k800 i-m volt h otthagyott hasonló adottságú 3,2 es digi gépet.Ugyh annyira nincsenek lemaradva a telefonok.Hd video már lesz ebbe az évbe az lg már dolgozik rajta.Arra fáj a fogam
-
copin
őstag
A szokásos körök tőle. Talán ő is tudja, hogy ez az egész csak marketing, ahogy a jó öreg 10 megás b600 esetében is volt. Apropó b600. Anno AS forradalminak nevezte azt a "telefont", pedig a samsung szokásos köre volt. Karóra méretű TV-be épített telefon 1999-ben, szintén ilyen recept alapján jött össze a samsung részéről, ami olyan kínai ötletdömping beütésű, de a demo után tovább tudják vinni a dolgot, nem úgy, mint kisebb kínai cégek. Tudtad, hogy ezt a telefont (látszik is rajta) egy samsung kompaktba építették és ennek ellenére sem tudott kiemelkedő teljesítményt nyujtani? Az innov, vagy a c905 már nem csak low-end kompaktok ellen jó, de ár/érték arányt tekintve nem árt, ha az adatkomunikációs oldalát is rátesszük a mérleg nyelvére az árcédulával szemben, ha egy fényképezővel összemérjük. Azt mondom várjuk ki mi lesz, mivel nem samsung projektoros telefont jelentettek be, így azért elvárható egy bizonyos szint a koreaiaktól, ami lehet hogy a legjobb lesz minden eddigi közül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó várhatóan a Mobile World Congress alkalmával mutatja be első 12 megapixeles kamerával felszerelt mobilját.
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest