Hirdetés
- DIGI Mobil
- Profinak állt a Garmin Epix
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Pedig igény lenne rá.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
LurkerSheik
aktív tag
Mert nem kell senkinek….3,2,1….
Ahogy irtam egy multkori poszt alatt a 12 Mini gyartasat se veletlen allitottak le, nem azert mert nem kell, hanem a legkisebb haszonnal adhato az akkori szeriabol.
Plusz valoszinu nagyobb ralatasuk van, hogy alakulnak az eladasaik es igen jol tudnak becsulni mennyire fog fogyni a jovoben.There is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...
-
joey04
titán
válasz
LurkerSheik #2 üzenetére
biztos lesz olyan, aki az alcímig sem jut el.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Kinder
senior tag
Én mindenesetre vettem egyet, az XS-emről jó váltás volt, jó nagy különbség van, akksi/kamera miatt mindenképp.
11-ről is még megéri, de 12-esről tuti nem.[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Ezúttal is köszönjük bányászok! Remélem a kryptohuszárok első kézből, saját bőrön fogják megtapasztalni az orvosi eszközök hiányát is…
-
mater799
csendes tag
Ez szép kerek volt.
Ha kell valami akkor keress privátban itt az oldalon vagy írj egy sms-t.:) Crosshair VII Hero | R9 3900X | 32GB 3600 CL16 Trident Z | RoG 5700XT | Samsung 870EVO 1TB | Samsung 860QVO 1TB | WD Green 3TB | Cooler Master MasterWatt Maker 1200 Titanium | Fractal Design Meshify S2 TG
-
Ricardo
félisten
Sajnos a chiphiány mindenre kihatással van.
-
Guidetti
csendes tag
Én már nem bírom, ezt a chip hiányt…
-
ultrasound
tag
És mi lesz akkor, ha Kína egy nap lerohanja Tajvant?
-
zalyy
tag
Már meg ne bocsáss de mi köze a bányászoknak a mobil chipekhez és a mobil piachoz? Másik dolog meg mire jó az utálkozás, mit érsz el azzal?
Ha kicsit talán látnád a fától az erdőt akkor észrevennéd a crypto világ többet segített a világon mint amennyit rontott, a szabadsága végett az államoktól bankoktól, a technológia és stb. nem mennék most ebbe bele
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Tizennyolcát.
Maradjunk annyiban, hogy osztod az észt mások rossz kívánságai miatt, aztán ugyanazt hatványozod, és még elképesztő arroganciát is tanúsítasz a Suzuki tulajokkal szemben. Nem, sosem volt Suzuki-m. Egész egyszerűen kicsapta nálam a biztosítékot ez az ámokfutás, amit leművelsz, miközben jónak állítod be magad. A pofátlanságnak is van határa.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vdavid4
tag
Hát ha már csak az veri ki ezen a fórumon a biztosítékot amikor én “észt” osztva megjegyeztem nem biztos hogy így kéne, a válasz vagy semmi vagy irónia akkor kicsit groteszk módon megmutattam hogy van lejjebb is igen…mellesleg egyáltalán nem érdekel ki milyen autóval jár sőt az se mennyi pénze van
-
törölt tag
Iszonyú feszültség van mindenkiben, az látszik.
Rossz passzban van a világ, sőt egyre rosszabban. -
k-adi
nagyúr
jó akkor megvárom az iphone14-et.. ugyis az lesz a fasza elvileg... elvileg...
(amúgy ez a 90millio már bemondáskor is soknak tűnt kb. mindenkinek)
-
Ck.
addikt
Ebbe jól beletapintottál, a családom nemrég vitte el a rák, szinte könyörgöm, hogy jöjjön már el értem is…hátha bejön.
Ha a 4 hónapot késett pet-ct hamarabb megérkezik, talán sokminden máshogy alakulhatott volna. A klinika belső levelezésében is egy halom chipes-bányászos okfejtés van, hogy mennyi valóságalapja van, nem érdekel.
Kívánd erősebben, hátha az asztalára kerülök még idén.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem az érdeklődés elmaradása miatt, hanem a chiphiány következtében kényszerülnek csökkentésre.
- iPhone XS - FaceID OFF
- iPhone XS 64 GB, Fekete, Független!
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Graphite 128GB K497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Gold 64GB Gold - Kártyafüggetlen, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest