Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
ForRedGlory #1502 üzenetére
Itt a Mobil Arenán mire várnak még? Már tűkön ülve várom! Esetleg van valami embargó ami miatt nem lehet? Vagy csak még most kapták meg és elég ideig akarják tesztelni?
-
MrTwister
őstag
Mikor lesz itteni Mobilarena-s teszt az S20 családról? Valamelyik hír alá már írták a fórumban, hogy náluk vannak már a telefonok és tesztelik!
-
MrTwister
őstag
Vasárnap rögzítettem, most hívtak fél 12 körül, egy jó félórás beszélgetésre kell készülni, nekem munkahelyen rám szólt főnök, utólag bocsánatot kértem, de kellemetlen volt, viszont S9+-os 2 évvel ezelőtti tapasztalat, hogy ha nem veszed fel a hívást nem igazán hívnak többször maximum egyszer még, tavaly mind két hívásról lemaradtam meló miatt és így jóval később jutottam a telóhoz. Vissza nem hívható a szám amiről hívnak...
-
MrTwister
őstag
S20 Ultra Telenortól berendelve, épp az előbb hívtak, ha minden jól megy március 10.--én reggel 8 és 17 óra között hozza MPL futár. Remélem szép lesz élőben is a kozmosz szürke, eddigi telefonjaim: S3(kék) viszont S5 és S9+ feketék voltak. Erre most nagyon kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest