- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Silenzio #227 üzenetére
Termékvisszaküldésről még nem hallottál?
Én bármire váltanék S8-ról, ami tudja, amit ez, de nem hajlított kijelzős, nem ügyködnek benne kis kínai appok (amelyek csak memóriapucoláskor tűnnek fel), nem kiskapus a processzora (snapdragon), és nem kerül többe. Semmi nincs. -
atike
nagyúr
válasz
Silenzio #227 üzenetére
Nem semmi egy kanyar volt... De bevallom nem sok olyan embert ismerek aki így cserélhetné a telefonját...
2-3 évente egy - ami az akkori (és mindenkori) igényeinek legjobban megfelel és kész. Számomra ez az általános...
Ha nagyon sok pénzem lenne akkor sem csinálnám ezt, hogy megveszem, á nem, csere, újat veszek, á nem csere...
Érdekes eszmefuttatás az már való igaz. De feleslegesnek érzem. Szerencsére legtöbbünk nem így működik... Legalábbis az ismerőseim között biztosan.
-
beastars
tag
válasz
Silenzio #227 üzenetére
Nagyon tetszet hogy öszinte voltál nem probáltad menteni a hülyeséget amit elkövetél. De hát nagy az Isten állatkerje... mindig lesznek olyanok akik ráugranak az aktuális csucs mobiltrendnek .Pedig elözö mobiljuk is felsökategoriás volt. S9+ tulaként biztos hogy ez évben nem kell nekem s20. Picit szar érzés hogy hülyére vesz a samu a europai vásárlokat. De hát ugye nem kötelezö venni.
-
Aryon87
félisten
válasz
Silenzio #227 üzenetére
Amire te használod a telót hobbi videózás alatt, az kb senkit nem érdekel. Senki nem fog olyan videókat készíteni (amiből még azóta se láttunk semmit, legalábbis én, de mindenhol felhozod). A legtöbbje a nyaralását, gyermekének/háziállatának pillanatait videózza le, és a telefonok videótudása bőven megteszi azt, senki nem panaszkodik rá. Továbbra is azt mondom, ha hobbivideózni akarsz, vegyél kézikamerát.
De amit leművelsz a topikokban ezzel kapcsolatban az már hiteltelen és unalmas.
Sose lesz olyan telefon, ami kielégítené az igényeidet, az eddigi olvasottak alapján.. -
janeszgol
félisten
válasz
Silenzio #236 üzenetére
Huh az igen. Na erre nem számítottam. Ha szeptemberig beteszik a 11-et a céges kínálatba azt hoztam volna ki, de akkor marad inkább a Xr. Nekem amúgy az is nagyon tetszett két éve, az év telefonjának (év kedvence is) választottam (szvsz kategória, ahogy 2019-ben pedig az iPhone 11 lett a kedvencem, a második a Note 10 kisebb verzió).
Köszönöm szépen a választ! -
-
janeszgol
félisten
válasz
Silenzio #227 üzenetére
Bocsi, de nagyon válogatós vagy. Zavart, hogy csak egy kamera van a telón? Kit érdekel, ha az megfelel? Én maradtam volna a Xr-nél a helyedben, és megspóroltam volna egy csomó pénzt. (Igaz akkor sajnos a személyes tapasztalatot is, ami viszont nekünk fontos, szóval köszi.)
Amit egyértelműen kár volt megvenni, az az iX. A jó kis 256 kbps sztereót (Xr) elcserélted 96 kbps mono hangra (Xr előtt minden iPhone ilyen). Ne csak a kép legyen jó, hanem a hang is! Sokan erről megfeledkeznek sajnos. Jaj legyen 8k, jaj legyen szép a képe, ne dobálja a framet, lassítva látom, hogy mos stb, de ha a hang vacak, azzal senki nem foglalkozik. Miért nem? Te hogy állsz ehhez a témához? Látom nagyon finnyás vagy a kamerára, ezért kiemelten fontos a véleményed ebben a témában nekem. Köszi.
Azt tudom, hogy bármely kompakt fényképező mono hangja is leverheti akár a sztereos telefonok egy részét. Példákat is tudok sorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest